Η νέα Maestro TV της Packard Bell είναι μια λεπτή οθόνη που υποστηρίζει την είσοδο υπολογιστή και υβριδικού TV-tuner που αναπαράγει HD TV και MPEG-4.


Maestro TV 6Οι Maestro 220 TV 21,5” (54 cm) και η 240 TV 24” (61 cm) της Packard Bell, έχουν ελάχιστο πάχος οθόνης μόλις περίπου 19 mm, ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού, ενώ καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Η οθόνη ευρείας θέασης 16:9 είναι ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες DVD και HD TV στο φυσικό τους φορμά, ενώ ο χρόνος απόκρισης των 5 ms είναι ιδανικός για να παίζετε παιχνίδια.


Η ανάλυση Full HD 1920×1080 προσφέρει ζωντανές εικόνες με σημασία στη λεπτομέρεια, για να απολαμβάνετε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια. Με δυναμική αντίθεση έως 12.000.000:1 και πλήρη ψηφιακή HDMI™ συνδεσιμότητα, η Maestro TV της Packard Bell είναι ιδανική ως το βασικό στοιχείο ενός συστήματος ψυχαγωγίας στο σπίτι.


Η Packard Bell Maestro TV έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις, με 2 υποδοχές HDMI™ και 1 υποδοχή USB στο πλάι, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τις αντίστοιχες συσκευές. Στην πίσω πλευρά παρέχεται ομοαξονική υποδοχή σύνδεσης για ψηφιακό ήχο, SCART, VGA, PC Audio-in, καθώς και υποδοχές σύνδεσης εξαρτημάτων έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε διάφορες συσκευές για ψυχαγωγία στο σπίτι, με τα καλώδια κρυμμένα και τακτοποιημένα.


Τέλος, με τα ενσωματωμένα ηχεία 2×5 Watt έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να παρακολουθείτε τις ταινίες που προτιμάτε. Επιπλέον μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τη φωτογραφική σας μηχανή και τη συσκευή αναπαραγωγής DVD και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία, να ακούσετε μουσική ή να διαβάσετε τις ειδήσεις από το διαδίκτυο, ενώ κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ και κάνετε πλοήγηση με το τηλεχειριστήριο.


PB Maestro 240 TV_04Αν είστε παθιασμένος φαν των παιχνιδιών, συνδέστε την αγαπημένη σας κονσόλα στην Packard Bell Maestro TV μέσω της θύρας HDMI ή SCART για να απολαύσετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας που είχατε ποτέ, σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης για καθηλωτική δράση.


Έχετε βγει με τους φίλους σας και δεν θέλετε να χάσετε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα; Απλά συνδέστε ένα κλειδί USB 32 GB στη θύρα USB της Maestro TV και κάντε εγγραφή του προγράμματος για να το παρακολουθήσετε όποτε εσείς θέλετε.


LED πάνελ χωρίς υδράργυρο
Το LED πάνελ χωρίς υδράργυρο χρησιμοποιεί έως 68% λιγότερη ισχύ σε σύγκριση με τα παραδοσιακά CCFL πάνελ, διασφαλίζοντας μειωμένη ρύπανση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η Maestro TV της Packard Bell ανταποκρίνεται επίσης στα αυστηρότερα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας Energy Star 5.0.


Η σειρά Maestro TV της Packard Bell θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές το Σεπτέμβριο του 2010. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.