Έμφαση στο περιεχόμενο αποκάλυψε πως θα δώσει η Microsoft στο μέλλον, για τις επερχόμενες νέες εκδόσεις του Zune, της δικής της απάντησης στο iPod.

Microsoft ZuneΜπορεί η κυκλοφορία του επόμενου Zune να μην προβλέπεται άμεσα, ωστόσο η Microsoft “μαγειρεύει” πριν πεινάσει! Ήδη αναζητά στο Hollywood εταιρείες παραγωγής που να μπορούν να προμηθεύσουν ταινίες αποκλειστικά για το media player του κολοσσού της πληροφορικής.
Η πρώτη προσπάθεια της Microsoft να “χτυπήσει” το iPod ομολογουμένως δεν σκόρπισε τον τρόμο στην Apple, με αποτέλεσμα ο διάδοχός του Zune να σχεδιάζεται με πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Αν η νέα συσκευή διαθέτει συναρπαστικό αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν θα μπορεί κανείς να βρει πουθενά αλλού (για παράδειγμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, iTunes), τότε είναι δεδομένο πως αρκετοί καταναλωτές ενδέχεται να στραφούν προς την πρόταση αυτή. Όπως άλλωστε πιστεύουν και αρκετά στελέχη στην Microsoft, παραδειγματιζόμενα από μια άλλη αγορά, το παιχνίδι Halo, δηλαδή το περιεχόμενο, είναι αυτό που καθιέρωσε το πρώτο Xbox απέναντι στο μέχρι τότε πανίσχυρο Playstation 2 της Sony…