Ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις όταν ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση απολαμβάνουν τώρα οι συνδρομητές της Cosmote.

Η υπηρεσία “Roaming Data Limit”, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από τις 27 Ιουνίου σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE, ενημερώνει τους συνδρομητές όταν η χρήση τους φτάσει τα 48,40€, ενώ μόλις συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 60,50€ διακόπτεται προσωρινά η χρήση δεδομένων. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να συνεχίσει τη χρήση δεδομένων και μετά το όριο των 60,50€, μπορεί εύκολα να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.
Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει και πακέτα χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, όπως:
– “Data Offer 30”: 100MB με 30,50€ για τα προγράμματα Internet On The Go
– “Data Offer 10”: 10MB με 10,17€ για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίου ομιλίας
Επιπλέον, από την 1η Ιουλίου 2010, η COSMOTE προχωράει σε νέες μειώσεις στις χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, η χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0085€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0080€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%). Η χρέωση για εισερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0038€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0031€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%).
Αλλά και για όσους θέλουν να μιλούν με την άνεσή τους όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, η COSMOTE διαθέτει την πρωτοποριακή υπηρεσία “COSMOTE Traveller”, για να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας τους και στο εξωτερικό.
