Η OTEGlobe συμμετείχε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως Πλατινένιος Χορηγός στο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών «Capacity Balkans 2010», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Απριλίου στο Βουκουρέστι.


2010_web_Balkans_145x145Το συνέδριο Capacity Balkans διοργανώνεται από το διεθνούς κύρους, αγγλικό περιοδικό τηλεπικοινωνιών Capacity το οποίο απευθύνεται σε στελέχη της παγκόσμιας αγοράς Τηλεπικοινωνιών και ως το σπουδαιότερο συνέδριο διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της ΝΑ Ευρώπης, συγκέντρωσε 320 υψηλόβαθμα Διευθυντικά στελέχη κορυφαίων διεθνών παρόχων.


Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε πληθώρα ομιλιών και διμερών συναντήσεων σχετικά με την υπάρχουσα τηλεπικοινωνιακή κατάσταση στα Βαλκάνια, τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην Τουρκία και την διασύνδεση της Ευρώπης με την Μέση Ανατολή. Σε αυτό το πλαίσιο, στελέχη της OTEGLOBE επικοινώνησαν τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η χώρα μας και οι διεθνείς τηλεπικοινωνιακές υποδομές της OTEGLOBE, στη διασύνδεση των χωρών της ευρύτερης περιοχή της Μ. Ανατολής, Β. Αφρικής & ΝΑ Ασίας, με τα τηλεπικοινωνιακά και επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης.


Το Capacity Balkans εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα εξειδικευμένων συνεδρίων που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο, όπως τα «Capacity USA, Middle East, Africa, Asia, Europe», και τα οποία έχουν καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των παρόχων διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της εκάστοτε περιοχής.