H Sales Effect ανακοινώσε την συνεργασία της με τη Cyberoam η οποία διαθέτει λύσεις Unified Threat Management (UTM) και Endpoint Data Security.


logomedΗ συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή όλων των προϊόντων της Cyberoam σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι συσκευές της Cyberoam χρησιμοποιούν την ταυτότητα του χρήστη σε όλες τους τις εφαρμογές (Firewall, IPS, Antivirus, Antispam, Content Filtering, Multiple Link Management, Bandwidth Managent, Reporting, VPN) και είναι μοναδικές στο να προβάλλουν την ακριβή εικόνα του δικτύου της επιχείρησης παρέχοντας ισχυρή προστασία με άξονα πάντα την ταυτότητα του χρήστη (Identity Based).


cyberoamlogoΤο λογισμικό της Cyberoam δίνει την δυνατότητα στους IT Managers να περιορίζουν και να ελέγχουν την χρήση φορητών συσκευών στο δίκτυο, την χρήση λογισμικού, να κρυπτογραφούν δεδομένα και να διαχειρίζονται τα πάγια (software & hardware) της πληροφορικής.


Η Cyberoam θεωρείται ότι προσφέρει την καλύτερη επιλογή από πλευράς ποιότητας και τιμής. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τις συσκευές που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς / επιχειρήσεις, διαθέτει συσκευές που στοχεύουν και στις μικρότερες επιχειρήσεις από 10 έως 45 χρήστες με εξαιρετική απόδοση, πλήρη χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή. Η Cyberoam, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και απολαμβάνει την αναγνώριση της παγκόσμιας αγοράς για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.sales-effect.com