Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, ένας κορυφαίος κατασκευαστής premium gaming hardware, παρουσίασε τις κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX™ 4060 Ti 16GB, GeForce RTX 4060 Ti 8GB και GeForce RTX 4060 8GB της σειράς NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Ti 16GB, οι οποίες βασίζονται στην αρχιτεκτονική NVIDIA ADA Lovelace. Η GIGABYTE προσφέρει μια ευρεία γκάμα καρτών γραφικών, συμπεριλαμβανομένων των σειρών AORUS και GIGABYTE, για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των gamers.

Αυτές οι κάρτες έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των gamers που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και την εκπληκτική αισθητική, καθώς και εκείνων που δίνουν προτεραιότητα στις ουσιαστικές επιδόσεις και την ανθεκτικότητα. Οι συγκεκριμένες κάρτες γραφικών θα βελτιώσουν την gaming εμπειρία για έναν τεράστιο αριθμό χρηστών.

Η οικογένεια GeForce RTX 4060 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απίστευτες επιδόσεις για mainstream gamers και δημιουργούς σε ανάλυση 1080P στα 100 καρέ ανά δευτερόλεπτο με Ray Tracing και DLSS 3. Η οικογένεια προϊόντων GeForce RTX 4060 προσφέρει όλες τις εξελίξεις της αρχιτεκτονικής NVIDIA Ada Lovelace – συμπεριλαμβανομένου του DLSS 3 neural rendering, των τεχνολογιών ray-tracing τρίτης γενιάς σε υψηλούς ρυθμούς καρέ και ενός NVIDIA Encoder (NVENC) όγδοης γενιάς με AV1 encoding.

Σειρά AORUS 

Οι κάρτες γραφικών της σειράς AORUS GeForce RTX 4060 Ti και GeForce RTX 4060 ξεχωρίζουν για τις ισχυρές δυνατότητες ψύξης και τις εξαιρετικές επιδόσεις, χάρη στο προηγμένο σύστημα ψύξης WINDFORCE. Αυτό το σύστημα διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, εναλλασσόμενης περιστροφής, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας που αγγίζουν απευθείας την GPU, 3D active fans και screen cooling για τη μεγιστοποίηση της απαγωγής θερμότητας. Οι ανεμιστήρες WINDFORCE χρησιμοποιούν νανολιπαντικό γραφενίου, το οποίο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, ενώ παράλληλα παρέχει αθόρυβη λειτουργία.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των καρτών γραφικών AORUS οφείλονται στον ενεργειακό σχεδιασμό τους και στη χρήση πιστοποιημένων εξαρτημάτων ULTRA DURABLE. Αυτά τα εξαρτήματα επιτρέπουν στις κάρτες γραφικών να διατηρούν χαμηλότερες θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα παρέχουν υψηλές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αξιοπιστία. Ο ενσωματωμένος διακόπτης Dual BIOS επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη λειτουργία SILENT για μια πιο αθόρυβη εμπειρία χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού. Επιπλέον, οι κάρτες γραφικών AORUS είναι εξοπλισμένες με aerospace-grade επίστρωση PCB για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Οι κάρτες γραφικών της σειράς AORUS GeForce RTX 4060 Ti και GeForce RTX 4060 διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό με RGB Halo φωτισμό τριπλού δακτυλίου, ο οποίος έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις του DIY για τον εξαιρετικό και πολύχρωμο φωτισμό του. Οι gamers μπορούν να ρυθμίσουν ελεύθερα διάφορα εφέ φωτισμού μέσω του λογισμικού για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό και μοναδικό στυλ. Επιπλέον, το μεταλλικό backplate προστασίας όχι μόνο παρέχει βελτιστοποιημένη δομική υποστήριξη για την αποφυγή κάμψης ή κρεμάσματος της πλακέτας PCB, αλλά προσθέτει επίσης περισσότερη ομορφιά στο συνολικό οπτικό αποτέλεσμα.

Σειρά GIGABYTE –GAMING OC, AERO OC, EAGLE OC

Οι σειρές GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti και GeForce RTX 4060 GAMING OC είναι κλασικές και δημοφιλείς κάρτες γραφικών από την GIGABYTE, γνωστές για τις ανώτερες επιδόσεις και τη σταθερότητά τους, καθώς και για την εμφάνισή τους σε στυλ gaming, που τις καθιστά κορυφαία επιλογή για τους gamers. Οι σειρές GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti και GeForce RTX 4060 AERO OC με το λευκό και ασημί σχεδιασμό τους προτιμώνται ιδιαίτερα από τους σχεδιαστές και τους χρήστες που προτιμούν ένα απλό στυλ και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για συστήματα PC με ελαφριά και μινιμαλιστική θεματολογία. Το πλευρικό λογότυπο της κάρτας γραφικών διαθέτει ένα ειδικό υλικό που εμφανίζει ένα εφέ ουράνιου τόξου. Οι σειρές GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti και GeForce RTX 4060 EAGLE OC ενσωματώνουν ορισμένα φουτουριστικά στοιχεία σχεδιασμού, οδηγώντας σε μια μοναδική και εξατομικευμένη ταυτότητα. Αυτά περιλαμβάνουν γραφικά με κοσμικό θέμα, σύμβολα και γεωμετρικά σχήματα που προβάλλονται σε περίοπτη θέση στο εξωτερικό της κάρτας γραφικών.

Οι κάρτες γραφικών των σειρών GIGABYTE GAMING OC, AERO OC και EAGLE OC διαθέτουν επίσης μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα ψύξης GIGABYTE WINDFORCE, το νανο-λιπαντικό γραφενίου, τον εξαιρετικό σχεδιασμό ισχύος και τα πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE, που επιτρέπουν στις κάρτες γραφικών να παρέχουν υψηλότερες επιδόσεις, διατηρώντας παράλληλα χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας. Ο ενσωματωμένος διακόπτης διπλού BIOS επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη λειτουργία SILENT για μια πιο αθόρυβη εμπειρία χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού. Επιπλέον, τόσο οι κάρτες γραφικών GAMING OC όσο και οι κάρτες γραφικών AERO OC διαθέτουν ενσωματωμένο φωτισμό που μπορεί να προσαρμοστεί με διαφορετικά χρώματα και λειτουργίες μέσω λογισμικού, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν μοναδικά εφέ φωτισμού. Το βελτιωμένο και ενισχυμένο back plate παρέχει βελτιστοποιημένη υποστήριξη αντοχής, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη το συνολικό σχεδιασμό της εμφάνισης.

Οι κάρτες γραφικών της οικογένειας GeForce RTX 4060 που κυκλοφόρησε η GIGABYTE προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις overclocking, επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν ομαλότερες και ποιοτικότερες εμπειρίες gaming. Κάθε κάρτα γραφικών έχει μοναδική εμφάνιση και σχεδιασμό ψύξης, καλύπτοντας τις προτιμήσεις και τις ανάγκες διαφορετικών gamers. Επιπλέον, η GIGABYTE θα παρέχει τη σειρά WINDFORCE OC για τους gamers που προτιμούν σχεδιασμό με δύο fans, συμπαγές μέγεθος και καλές επιδόσεις gaming.

Η σειρά GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB διατίθεται προς πώληση από τις 24 Μαΐου. Επιπλέον, οι σειρές GeForce RTX 4060 Ti 16GB και GeForce RTX 4060 8GB αναμένεται να είναι διαθέσιμες προς πώληση τον Ιούλιο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

Σειρά GeForce RTX 4060 Ti:

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/All-Series?fid=2861

Σειρά GeForce RTX 4060:

 https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/All-Series?fid=2862