H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι ανυπομονείς να περάσεις μια ρομαντική βραδιά με το έτερον ήμισυ με κάτι πιο απολαυστικό, ιδιαίτερο και prive από ένα κλισέ δείπνο σε ένα γεμάτο εστιατόριο;

Αν αναγνώρισες τον εαυτό σου στην παραπάνω ερώτηση, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει η πρόταση μας για να δημιουργήσεις την τέλεια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι αποκλειστικά για τους δυο σας.

Αφού ετοιμάσεις το αγαπημένο σας φαγητό κι επιβεβαιώσετε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κι ανακαλύψτε τον έρωτα με την πρώτη ματιά στην οθόνη της LG NANO816 απολαμβάνοντας μια ταινία.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να σκεφτείς ποια ταινία θα ήταν η κατάλληλη για μια τέτοια βραδιά, η LG NANO σου έχει τη λύση, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές μέσα από τις αγαπημένες πλατφόρμες Disney+, Apple TV, Netflix για να επιλέξετε μαζί και να απολαύσετε σε Real 4K ανάλυση.

Κι αφού επιλέξετε ταινία, καθίστε ακόμα πιο αναπαυτικά και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία θέασης απολαμβάνοντάς την με τα εκπληκτικά features της LG NANO, Pure Color και FILMMAKER MODE™ που προβάλουν την ταινία ακριβώς με τη ματιά του σκηνοθέτη, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της. Παράλληλα με το HDR 10 Pro η εικόνα παραμένει ζωντανή από την αρχή μέχρι το τέλος με μεγαλύτερες και ζωντανές αντιθέσεις για ακόμα πιο πρωτόγνωρη ψυχαγωγία.

Ταυτόχρονα, τα γνήσια χρώματα που παράγει ο επεξεργαστής α5 GEN5 AI 4K και η αναβαθμισμένη ποιότητα του αρχικού περιεχομένου σε συνδυασμό με το AI Brightness Control που προσαρμόζει έξυπνα κι αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος, θα κάνουν την εμπειρία πιο απολαυστική, με ζωντανή εικόνα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο βελτιωμένος και καθηλωτικός ήχος, με τη βοήθεια των αλγορίθμων “deep learning AI” του AI Sound Pro που μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, εντυπωσιάζει. Όσο το ΑΙ Sound Pro προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου σύμφωνα με το είδος της ταινίας που παρακολουθείτε, εξασφαλίζει πως αυτή τη βραδιά δεν θα δείτε απλά «μια ταινία», αλλά θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία θέασης, σαν να ζείτε την ταινία. H LG NANO816 σας μεταφέρει «εκεί», με ανάλυση Real 4K που ολοκληρώνεται με την τεχνολογία Nanocell για ζωηρά, πεντακάθαρα χρώματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα στα 3 διαφορετικά μεγέθη της LG NANO816, 50, 55 και 65 ίντσες, για να κάνετε ξεχωριστή, ζωντανή, μοναδική την γιορτή των ερωτευμένων για το ταίρι σας, προσφέροντας του μια προσωπική εμπειρία. Όπως ακριβώς είναι και η παρακολούθηση κάθε ταινίας στην LG NANO816.