Προκειμένου να βελτιώσει τη συμβατότητα και την απόδοση για τους νέους επεξεργαστές της Intel, η GIGABYTE κυκλοφορεί εκ των προτέρων ενημερώσεις BIOS για τις  Intel μητρικές της σειράς 600.

Το νέο BIOS υποστηρίζει τους τρέχοντες επεξεργαστές 12ης γενιάς της Intel και είναι επίσης έτοιμο για τους επεξεργαστές νέας γενιάς που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Η ενημέρωση του BIOS θα κάνει μια ομαλή και χωρίς προβλήματα αναβάθμιση για τους χρήστες της σειράς 600 μόλις οι νέοι επεξεργαστές κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Το νέο BIOS, που καλύπτει ολόκληρη τη σειρά μητρικών GIGABYTE Z690, B660 και H610, προσθέτει πλήρη υποστήριξη για τους επερχόμενους επεξεργαστές της Intel. Προκειμένου να κάνει τη ζωή των χρηστών πολύ πιο εύκολη, η GIGABYTE βελτιστοποιεί διάφορες τεχνικές, όπως το @BIOS, το Q-Flash και το Q-Flash Plus, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τις περίπλοκες διαδικασίες και να αποτρέπουν τις αποτυχίες ενημέρωσης. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να κάνουν flash ένα αρχείο BIOS χωρίς να εγκαταστήσουν κάρτα γραφικών, μνήμη ή ακόμη και επεξεργαστή χάρη σε αυτές τις φιλικές προς το χρήστη τεχνικές που συνοδεύουν τις μητρικές της GIGABYTE.

Οι μητρικές κάρτες της GIGABYTE είναι ευρέως γνωστές για τις καινοτόμες τεχνολογίες και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους, που τις καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για αυτούς που συνθέτουν μόνοι τους τα PC τους. Επιπλέον, οι μητρικές της σειράς 600 της GIGABYTE έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από περισσότερα από 100 μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως από την κυκλοφορία τους τον περασμένο Οκτώβριο. Οι μητρικές κάρτες της σειράς Z690 AORUS με επίκεντρο το gaming και AERO creator έχουν αναγνωριστεί διεθνώς και έχουν κερδίσει πολλαπλά βραβεία Red Dot και iF Design. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE https://bit.ly/INTEL600BIOS για περισσότερες λεπτομέρειες.