Μεγάλης σημασίας εκτιμάται ότι θα είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την Wind, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση επενδυτών προκειμένου να καλυφθούν τα υπέρογκα χρέη που παρουσιάζει.
Σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει απευθύνει η Morgan Stanley -χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Wind- μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να υπάρξει η εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές στην αναδιάρθρωση του χρέους της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Οι επενδυτές φέρονται να πηγαινοέρχονται στη χώρα προκειμένου να δουν από κοντά την επιχείρηση. Ως σημείο συνάντησης επενδυτών-τραπεζιτών αναφέρεται κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καθώς πλησιάζει η ώρα της κρίσης.
Δημοσιεύματα στον Τύπου αναφέρουν ότι ακόμη και επενδυτής στρατηγικού ενδιαφέροντος ακούγεται για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, πολλοί φέρονται να χαρακτηρίζουν πρώιμα όλα αυτά τα σενάρια, από τη στιγμή που η εταιρεία, εμφανίζει τόσο υψηλό δανεισμό και μόνον τα δάνειά της πλησιάζουν την αξία της θυγατρικής της Deutsche Telekom στη Βρετανία.
