Την τεχνολογία της Intracom επέλεξε άλλη μια εταιρεία από το Τέξας των ΗΠΑ για την προώθηση νέων υπηρεσιών ΙPTV, η Santa Rosa Telephone, η οποία παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.


intracom_holdings1Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις βόρειες και κεντρικές περιοχές της πολιτείας του Τέξας και επέλεξε τη λύση της Conklin-Intracom. Η αμερικανική εταιρεία επιδιώκει την παροχή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) και υπηρεσίες DVR (Digital Video Recorder) σε 8 χιλιάδες πελάτες της. Σύμφωνα με τη Santa Rosa η λύση της Intracom ήταν η καλυτερη προκειμένου να διατεθούν οι υπηρεσίες HD και DVR άμεσα στους πελάτες της.


Η Intracom έχει υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του IPTV και παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη διανομή περιεχομένου και υπηρεσιών νέας γενιάς. Πρόσφατα ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία Power & Tel η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, προκειμένου να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση IPTV, ενώ συνεργάζεται και με τηλεπικοινωνιακό πάροχο στον Καναδά. Η αγορά IPTV είναι εξαιρετικά αναπτυσσόμενη και εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 26,3 δισ. ευρώ μέχρι το 2011.