Η CPI ανακοίνωσε την σύναψη στρατηγικής συμφωνίας που αφορά στη διανομή των εξελιγμένων προϊόντων Document Imaging της Eastman KODAK Sarl για την ελληνική αγορά office document scanners.

Kodak i1220 και i1320
Η νέα σειρά των Kodak document scanner αποτελείται απο μοντέλα Α4 & Α3 με ταχύτητες από 25 έως 400 σελ/λεπτό καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές λύσεις ψηφιοποίησης εγγράφων.
Τα Kodak scanners ενσωματώνουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες που δεν συναντάμε στα συνήθη document scanners όπως:
• Dual Stream Scanning
• 3D Paper Jam Detection
• Perfect Page onboard document image processing
• Smart touch buttons
• Scan to Sharepoint & Searchable PDF
• Eξαιρετικό software bundle
Τα περισσότερα μοντέλα της KODAK συνοδεύονται από Εγγύηση επί τόπου αντικατάστασης 3 ετών. Τα KODAK Scanners υποστηρίζονται από την μονάδα Document Capture & document Management (DCM) της CPI, η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Ψηφιοποίησης και Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης και Διαχείρισης Εγγράφων.
Εκτός από το κατάλληλο Kodak scanner, η CPI διαθέτει μια πλήρη γκάμα Document Capture και Document Management software, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης και διαχείρισης εγγράφων που καλύπτουν πλήρως τις οποιεσδήποτε ανάγκες.
