Τα νέα Reference Monitors One Series 104 της JBL Professional δίνουν στον κάθε δημιουργό την δυνατότητα ακρόασης όλων εκείνων των λεπτομερειών κατά την διάρκεια της μίξης και του editing.

Με βάση την 7 δεκαετιών εμπειρίας σχεδιασμού της JBL, το 104 αντιπροσωπεύει ένα καινοτόμο, νέο σύνολο full range ηχείων, σχεδιασμένο εξ’αρχής για να παρέχει την πιο ακριβή ηχητική αποτύπωση από οποιοδήποτε άλλο monitor της κατηγορίας του!

Με τον καταξιωμένο ήχο της JBL που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για κάθε στούντιο ηχογράφησης, κινηματογράφους κλπ., το 104 είναι ένα συμπαγές, στιλάτο οικονομικό desktop ηχείο ιδανικό για κάθε ηχογράφηση μουσικών, podcasters, παραγωγών μουσικής και βίντεο καθώς και για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία ακρόασης με σαφήνεια και λεπτομέρεια χωρίς χρωματισμό.

Τα νέα Reference Monitors One Series 104 μας προσδίδουν «ζωηρές» υψηλές συχνότητες, πλούσιες χαμηλές, με ειδική σχεδίαση για επιτραπέζια τοποθέτηση, με ουδέτερη απόδοση της χαμηλής συχνότητας σε επίπεδο συντονισμών και με ομαλή απόκριση ακόμα και σε off-axis θέση ακρόασης.

Νέας σχεδίασης coaxial driver με ένα tweeter ¾ ευθυγραμμισμένο στο κέντρο ενός Woofer 4.5’’ ώστε να παρέχει ακρίβεια και ακριβή απόκριση συχνοτήτων. Επίσης, με την επέκταση χαμηλής συχνότητας κάτω των 60 Hz που διαθέτουν εντυπωσιάζουν με τα μπάσα που μπορούν να προσφέρουν χωρίς την χρήση Sub.

Το νέο 104 είναι ένα ενεργό ηχείο συνολικής ισχύς 60 Watt με Class D ενισχυτές όπου διανέμουν από 30 Watt σε κάθε ηχείο προσφέροντας υψηλό επίπεδο ακρόασης ακόμα και σε δυνατά επίπεδα αναπαραγωγής με 104 dbSPL.

Σχεδιασμένα με σύγχρονο design, κομψή εμφάνιση, οι δημιουργοί μπορούν να έχουν κορυφαίο ήχο ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους εργασίας, με έξυπνες λειτουργίες όπως τον έλεγχο volume μπροστά από το ηχείο ώστε να μην υπάρχει η αναγκαιότητα μετακίνησής τους αλλά και με δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών με αυτόματη αποκοπή του ήχου από τα ηχεία παρέχοντας απομόνωση με ένα απλό βήμα!

Τα ηχεία monitor Ones Series 104 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε «Reference» εφαρμογή!! Αναλυτικά έχουμε:
Master & extension σετ ηχείων
Coaxial μεγάφωνο με 4.5’’ LF driver και 0.75’’ soft – dome driver HF
Ειδικά σχεδιασμένη θύρα χαμηλής συχνότητας
Ενσωματωμένος ενισχυτής Class D ισχύος 60W / 30W ανά ηχείο
Ειδικός ακουστικός σχεδιασμός για επιτραπέζια τοποθέτηση
Τρία set εισόδων
Volume Control στην πρόσοψη
Είσοδος ακουστικών mini Jack 3.5 mm στην πρόσοψη
Σύντομα στο Bon Studio!!