Στις 24 Ιουνίου 2009, η Rainbow διοργάνωσε με επιτυχία το Apple Solutions Day, το οποίο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από τις 12.00 το μεσημέρι και έως τις 9.00 το βράδυ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο της Apple.


asd_3Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πολλές και ενδιαφέρουσες λύσεις που αφορούν στους τομείς του βίντεο, της φωτογραφίας, του DTP, της αρχιτεκτονικής καθώς και εφαρμογές βάσεων δεδομένων.


asd_2Οι Εξουσιοδοτημένοι Μεταπωλητές Apple που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι εταιρίες AM Computing, Ariston, Best Office Solutions, Comart, Document, Ηλεκτρογραφική, Piraeus Data Center, SystemGraph και Top Software οι οποίες παρουσίασαν μέσα από τα περίπτερά τους και τις εξειδικευμένες ομιλίες τους τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της Apple και άλλων μεγάλων εταιριών όπως η Quark και η FileMaker.


Οι επισκέπτες έδειξαν ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον για τις παρουσιάσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από Εξειδικευμένους ομιλητές των εταιριών Filemaker, Quark και Αpple που είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση της Rainbow να συμμετέχουν στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.