Το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD στους νέους της Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους με τη συμμετοχή της σε σχετική εκδήλωση πολιτισμού.


electroworld_25609Μέσω της συνεργασίας της με το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης η ELECTRO WORLD λέει “όχι” στις εξαρτήσεις, εκφράζει την αντίθεσή της στην ολοένα αυξανόμενη χρήση ναρκωτικών ουσιών, στηρίζοντας ως αποκλειστικός χορηγός τη μουσική “διαμαρτυρία” που διοργάνωσε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, στην Πλατεία Αριστοτέλους.


Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ανοιχτή συναυλία, για 5η χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος “Συνάντηση Νεανικών Μουσικών Σχημάτων”. Πλήθος συγκροτημάτων όπως οι Naked Waves, Blues Riders, Dizel, Temoe, M.A.S. & Big John, Dueto, κ.α. αλλά και οι φιλαρμονικές των Δήμων Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Πολίχνης παρουσίασαν τα μουσικά τους προγράμματα – φωνή διαμαρτυρίας κατά των ναρκωτικών.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και στις πλατείες των αντίστοιχων Δήμων που συμμετείχαν, όπου παράλληλα με τη μουσική “διαμαρτυρία”, ομάδες νεαρών εθελοντών θα διένειμαν ενημερωτικά έντυπα για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών.


Το δικό τους “όχι” στη χρήση των ναρκωτικών έδωσαν γνωστοί εικαστικοί, όπως οι SCH.EL, ΚΥΩΝ (ZiΩ), Sotirios, Ελένη Μωυσίδου και Βασίλης Γιώργογλου, οι οποίοι θα έστησαν τα καβαλέτα τους στην πλατεία Αριστοτέλους και φιλοτέχνησαν έργα διαμαρτυρίας κατά των ναρκωτικών.