Έτοιμη η αναβάθμιση στη Βουλγαρία

uni systems logoΤην πλήρη ολοκλήρωση του έργου της αναβάθμισης και επέκτασης της υποδομής του Contact Center της GLOBUL (COSMO Bulgaria Mobile EAD), ανακοίνωσε η UniSystems. H GLOBUL αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Cosmote στην Βουλγαρία, και επέλεξε να συνεργαστεί με την UniSystems, η οποία είναι 100% θυγατρική της InfoQuest. Η συγκεκριμένη λειτουργεί ως εταιρεία υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας, για την αναβάθμιση του συστήματος σε ένα σύγχρονο κέντρο υποδοχής κλήσεων, βασισμένο σε τεχνολογία SIP, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της

Το αναβαθμισμένο σύστημα, που τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Μάρτιο, αποδεικνύει την ικανότητα της Uni Systems να σχεδιάζει και να υλοποιεί με επιτυχία σύνθετα έργα Διαχείρισης Σχέσεων με τους Πελάτες, στην απαιτητική αγορά των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, χρησιμοποιώντας πλατφόρμες υψηλής τεχνολογίας από κορυφαίους κατασκευαστές.

Η κατανεμημένη αρχιτεκτονική του νέου Contact Center, με δυνατότητα κεντρικού ελέγχου και διαχείρισης, επιτρέπει στη GLOBUL να εξυπηρετεί αιτήματα πελατών από διαφορετικά σημεία. Παράλληλα οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας λειτουργούν ως μέλη ενός κοινού «ιδεατού» δικτύου.

«Βασισμένη στην πελατοκεντρική στρατηγική και φιλοσοφία της, η GLOBUL, έχει ως προτεραιότητα την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της. Η λύση που υλοποίησε η Uni Systems, συνέτεινε στην τεχνολογική υπεροχή μας και συνέβαλε στην περαιτέρω βελτίωση των λειτουργιών του υπάρχοντος contact center», δήλωσε ο κ. Τίμος Τσοκάνης, Chief IT and Customer Service Officer της GLOBUL.

Η αναβάθμιση του συστήματος, που πραγματοποιήθηκε ομαλά, χωρίς διακοπή στη λειτουργία του κέντρου, δίνει τη δυνατότητα στη GLOBUL να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της, ενισχύοντας περαιτέρω το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην Τηλεπικοινωνιακή αγορά της Βουλγαρίας.

GLOBUL, είναι η εμπορική επωνυμία υπό την οποία η Cosmo Bulgaria Mobile EAD προσφέρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία. Η εταιρεία είναι 100% θυγατρική της COSMOTE, του παρόχου με έντονη παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τα τέλη του 2007, η GLOBUL έχει περίπου 3,9 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ οι υπηρεσίες της είναι διαθέσιμες στο 99,95% του πληθυσμού της Βουλγαρίας, καλύπτοντας το 98,68% της γεωγραφικής έκτασης της χώρας. Ο Όμιλος COSMOTE στα τέλη του 2007, ξεπέρασε τα 15,5 εκατομμύρια πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.