Η SONY COMPUTER ENTERTAINMENT EUROPE θα κυκλοφορήσει το Ghostbusters the video game σε PLAYSTATION 3, PLAYSTATION 2 ΚΑΙ PSP στην Ευρώπη και τις PAL περιοχές.

gbsps3_12_pegi_3d-2

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος έρχεται αποκλειστικά τον Ιούνιο στις δύο πλατφόρμες με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία της θρυλικής ταινίας

– Οι αυθεντικοί πρωταγωνιστές της ταινίας ενώνονται ξανά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις μεταφυσικές δυνάμεις στους δρόμους του Manhattan

– Η έκδοση του PlayStation®Portable κυκλοφορεί το Φθινόπωρο του 2009

Αθήνα, 11 Μαΐου 2009 – Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), η Sony Pictures Consumer Products και η Atari Europe ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Ghostbusters: The Video Game για PLAYSTATION®3 (PS3TM) και PlayStation®2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις PAL περιοχές από τη Sony Computer Entertainment Europe τον Ιούνιο. Έτσι, οι κάτοχοι PLAYSTATION®3 και PlayStation®2  θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι που ενώνει ξανά τους πρωταγωνιστές των θρυλικών ταινιών. Με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία της πολυαγαπημένης σειράς ταινιών, το παιχνίδι θα λανσαριστεί μαζί με την Blu-rayTM έκδοση της αυθεντικής ταινίας, αλλά και μια γκάμα σχετικών προϊόντων από την Sony Pictures Consumer Products Inc.

Το Ghostbusters: The Video Game θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και τις PAL περιοχές στις 19 Ιουνίου 2009 αποκλειστικά για PLAYSTATION®3 και PlayStation®2.

Στο Ghostbusters: The Video Game, οι παίκτες με τη βοήθεια του επιταχυντή πρωτονίων (proton pack) μπορούν κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, υποδυόμενοι τα νέα μέλη της ομάδας των Ghostbusters σε μία ιστορία που εκτυλίσσεται δύο χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία της δημοφιλούς σειράς. Για μία ακόμη φορά το Μανχάταν έχει καταληφθεί από δαιμονικά πνεύματα και ζαβολιάρικα φαντάσματα, τα οποία μόνο η ομάδα των Ghostbusters έχει τη δύναμη να αιχμαλωτίσει, προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης.

To παιχνίδι φέρει τις υπογραφές των σεναριογράφων του Ghostbusters, Harold Ramis και Dan Aykroyd, ενώ ενώνει ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της αυθεντικής ταινίας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Ο Bill Murray, ο Dan Aykroyd, ο Harold Ramis και ο Ernie Hudson δανείζουν τις φωνές τους χαρίζοντας στο παιχνίδι την αυθεντική αίσθηση της ταινίας. Θα απολαύσετε επίσης τις ερμηνείες πολλών αγαπημένων ηθοποιών, όπως ο William Atherton (Walter Peck), η Annie Potts (Janine) και ο Brian Doyle-Murray (Mayor Jock Mulligan).

Την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε η Terminal Reality και τα Red Fly Studios.

Το Ghostbusters: The Video Game θα κυκλοφορήσει για PLAYSTATION®3 και PlayStation®2 τον Ιούνιο.

Η έκδοση για PlayStation®Portable αναμένεται το Φθινόπωρο του 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://gr.playstation.com/