Η ομάδα εργασίας για την ανοιχτή διακυβέρνηση του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, σας καλεί στη ομιλία του προέδρου της Επιτροπής Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Εσθονικού Κοινοβουλίου, Kalle Pallin με θέμα: E-governance and openness:Lessons from Estonia, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.30, στο χώρο της Viva-Realize.

Ο Kalle Palling είναι Εσθονός πολιτικός. Εξελέγη για πρώτη φορά το 2007 και σήμερα υπηρετεί τη 3η θητεία του. Σπούδασε περιβαλλοντική διαχείριση στο Πανεπιστήμιο του Tartu στην Εσθονία. Το 2005 εντάχθηκε στο φιλελεύθερο Μεταρρυθμιστικό Κόμμα, όπου υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας Μεταρρύθμισης για τη Νεολαία το 2006-2007.

cb5a12rw4aa5j7a

Έχει επίσης διατελέσει μέλος πολλών Δημοτικών Συμβουλίων. Από το 2014 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Εσθονικού Κοινοβουλίου. Ανήκει επίσης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Εσθονικής Βουλής.

Ο Kalle Palling θα μιλήσει για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ανοιχτότητα σύμφωνα με την εμπειρία του στην Εσθονική κυβέρνηση. Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με τον κ. Διομήδη Σπινέλλη, Πρόεδρο Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Kalle Palling και θα λήξει με ερωτήσεις του κοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.