Τα Roccat AT Studios, κατασκευαστής των υψηλής ποιότητας gaming περιφερειακών και λογισμικού, ανακοινώνουν την διάθεση της οικογένειας ROCCAT Skeltr.

To Skeltr είναι ένα πληκτρολόγιο με πολλές δυνατότητες, όπου ενοποιεί τα περιφερειακά σας με τις κινητές συσκευές , δημιουργώντας μια ακατανίκητη δύναμη gaming. Aναδύοντας την ενοποίηση των συσκευών σε ένα νέο επίπεδο, ενοποιεί τον έλεγχο και φέρνει το smartphone ή το tablet σας στην πρώτη γραμμή των μαχών σας . Πέστε αντίο στα μεταπηδήματα μεταξύ συσκευών, διακόπτοντας το gaming για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, καλημερίστε το πληκτρολόγιο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ενοποιημένα την κατάσταση. Πέστε καλημέρα στο Roccat Skeltr.

Υποδοχή εναπόθεσης κινητών συσκευών

Η μεγαλύτερη πρόκληση στο να ενσωματώσεις μια φορητή συσκευή σε ένα πληκτρολόγια gaming είναι , που να την τοποθετήσεις. Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση, επινοήσαμε μια διακριτή, στιβαρή υποδοχή στο πίσω πάνω μέρος του πληκτρολογίου. Τοποθετώντας την φορητή συσκευή σε αυτό το σημείο έχετε τέλεια λειτουργικότητα, δίχως να παρενοχλεί και δίχως να υπάρχει κίνδυνος να σπάσει.

roccat_sklt_desktop_01-right_gry

Πληκτρολογήστε στην κινητή συσκευή σας

Είσαι μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα στην κορυφή του scoreboard. Ξαφνικά εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο κινητό σου. Αποφασίζεις να απαντήσεις στο μήνυμα του φίλο σου, αλλά εντωμεταξύ κατρακυλάει το scoreboard δίχως τελειωμό. Κάθε gamers γνωρίζει αυτό το πρόβλημα. Το Roccat Skeltr το αντιμετωπίζει. Σου επιτρέπει να εναλλάσσεις μεταξύ συστήματος και κινητής συσκευής, πατώντας ένα πλήκτρο, έτσι μπορείς να στείλεις ένα μικρό μήνυμα στο φίλο σου, δίχως να διακόψεις το παιχνίδι, επιτρέποντάς σου να το τελειώσεις με επιτυχία.

Διαχείριση ήχου και κλήσεων
Το Skeltr διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο την φορητή συσκευή σου, που δε θα χρειαστεί ξανά να την πιάσεις όσο θα παίζεις. Τόσο για μηνύματα όσο και για κλήσεις. Εχοντας συνδέσει το κινητό σας και τα ακουστικά σας στο Roccat Skeltr , μπορείτε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις στα ακουστικά σας με το πάτημα ενός πλήκτρου, δίχως να διακόπτεται το παιχνίδι. Θέλετε να ακούτε κάποια τραγούδια που έχετε στο κινητό ? Το πλήκτρο Audio σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ PC και φορητής συσκευής.

Ετοιμο για app εφαρμογές
Η όλο και μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη στις φορητές συσκευές έχει οδηγήσει σε μια αύξηση παιχνιδιών apps. Οι φορητές συσκευές είναι εδώ κι είναι εδώ για να μείνουν. Το Skeltr σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα παιχνίδια στο smartphone ή το tablets σας βάζοντας την gaming εμπειρία στο επίκεντρο. Κι εδώ η αρχή είναι το Power-Grid app της ROCCAT. Λειτουργεί ως ένα προηγμένο, πλήρως παραμετροποιήσιμο χειριστήριο για το PC, ώστε να παρακολουθείται και να ελέγχεται το λογισμικό. Ιδανικό για το Skeltr.

Roccat Swarm powered

Το λογισμικό Swarm παρέχει την απόλυτη ενσωμάτωση ενός υπολογιστή με μια φορητή συσκευή για το Skeltr. Από την πλευρά του PC λειτουργεί ως ένα πραγματικό κέντρο ελέγχου gaming, παρέχοντας ένα λογισμικό και μία σουίτα οδηγών . Επιπλέον δίνει μια επισκόπηση όλων των ρυθμίσεων στις Roccat συσκευές. Από την πλευρά του Smartphone είναι μια επέκταση του PC λογισμικού, επιτρέποντας σας την γρήγορη εκκίνηση ενός παιχνιδιού , παραμετροποίηση επιλογών φωτισμού, έλεγχο θερμοκρασίας APM, GPU/CPU – και πολλά άλλα. Υποστηρίζει επίσης Talk FX + AlienFX™ , δίδοντας εφέ φωτισμού σε 16.8m χρώματα στα αγαπημένα σας παιχνίδια. .