Νέες δυνατότητες απέκτησαν τα ψηφιακά πιεστήρια imagePRESS C10000VP και C8000VP της Canon.

Η Canon επεκτείνει το εύρος των εφαρμογών για τα ψηφιακά πιεστήρια imagePRESS C10000VP & C8000VP, χάρη στον υψηλής απόδοσης τροφοδότη μπάνερ από την BDT Print Media

Η νέα λύση επιτρέπει στους χρήστες των κορυφαίων έγχρωμων συστημάτων παραγωγής της Canon, να παράγουν εφαρμογές σε φορμά μπάνερ, για μεγάλα τιράζ. Η ενσωμάτωση του πιεστηρίου Canon imagePRESS C10000VP με τον τροφοδότη BDT VX-Series ανακοινώθηκε πρόσφατα στην Drupa 2016.

Με την ενσωμάτωση του τροφοδότη BDT’s VX-Series και την υψηλή ταχύτητα των μηχανών παραγωγής imagePRESS, η Canon θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στους πελάτες μια λύση παραγωγής μεγάλου όγκου με τροφοδοσία διαστάσεων μπάνερ. Με αυτή την αναβάθμιση θα καταστεί εφικτή η επέκταση μιας σειράς από εφαρμογές, που μπορούν να υποστηριχθούν από το πιεστήριο, όπως διπλά καλύμματα για βιβλία, 6-σέλιδα τρίπτυχα Α4, μπροσούρες Α4R σε οριζόντια διάταξη, ημερολόγια, πόστερ και άλλα.

Η ενσωμάτωση του πιεστηρίου Canon imagePRESS C10000VP με τον τροφοδότη BDT VX-Series παρουσιάστηκε στον τομέα λύσεων Publishing, στο περίπτερο της Canon στην Drupa 2016 (Αίθουσα 8a, Περίπτερο B50), με επιδείξεις παραγωγής διαφόρων εντύπων μεταξύ των οποίων και εξωφύλλων βιβλίων.

Ο τροφοδότης μπάνερ BDT VX-Series είναι σε θέση να διαχειρίζεται στοίβες μέχρι και 500mm και υποστηρίζει μέσα βάρους από 60 μέχρι και 350gsm, καθώς και μήκος χαρτιού που μπορεί να φτάσει τα 762mm. Ο τροφοδότης εμπεριέχει την, κατοχυρωμένη από την BDT, τεχνολογία Tornado ‘whirlwind’, για το διαχωρισμό των μέσων, την άρση και μεταφορά, εξασφαλίζοντας λεπτή και αξιόπιστη διαχείριση όλων των διαθέσιμων μέσων, όπως χαρτί με ή χωρίς επίστρωση, χαρτόνι, επιφάνειες με ειδική υφή και συνθετικά υλικά. Οι παράμετροι της τροφοδοσίας των μέσων για επαναλαμβανόμενες εργασίες, μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη της συσκευής, επιτρέποντας την αυτόματη ρύθμιση, μειώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, το χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ των διαφορετικών εργασιών, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη παραγωγικότητα.

canon piestirio

Ο κ. Mark Lawn, Director Professional Print, Canon Europe δήλωσε: «έχουμε εγκαταστήσει το πιεστήριο imagePRESS C10000VP σε πάνω από 120 PSPs σε όλη την Ευρώπη, από τότε που λανσάραμε το προϊόν, το φθινόπωρο του 2015. Ήδη οι πελάτες μας δρέπουν τους καρπούς από τα οφέλη της εξαιρετικής ποιότητας και της υψηλής του παραγωγικότητας. Από συζητήσεις που είχαμε μαζί τους, καθώς και τις δικές μας διαπιστώσεις στην αγορά, βλέπουμε μια αυξητική τάση στη ζήτηση εφαρμογών, που απαιτούν μεγαλύτερη διάσταση μήκους. Με αυτό το σκεπτικό, ανατρέξαμε στον καταλληλότερο τεχνολογικό συνεργάτη, ο οποίος θα μπορούσε να μας βοηθήσει, για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη διαφαινόμενη ανάγκη των πελατών μας. Η αποδεδειγμένη πείρα της BDT σε αυτόν ακριβώς το χώρο, την καθιστά, την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή. Γενικότερα, αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου, με τον οποίο παρακολουθούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και εργαζόμαστε, παρουσιάζοντας έξυπνες λύσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ροές εσόδων».

Ο κ. Ralf Hipp, CEO της BDT Print Media σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Canon, πάνω στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας BDT Tornadο στη λύση τροφοδοσίας μπάνερ των ψηφιακών πιεστηρίων imagePRESS C10000VP και C8000VP. Από κοινού, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εξαιρετική λύση, απαντώντας στις απαιτήσεις των πελατών μας για ευελιξία, παραγωγικότητα και ποιότητα εξόδου, πάνω σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μέσων και διαστάσεων».