Το CU Around έδωσε χρωματιστό παρόν στο δεύτερο Colour Day Festival στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Το CU έδωσε την ευκαιρία σε 2.000 CU φίλους να πάρουν 1+1 εισιτήριο και να ζήσουν την πιο πολύχρωμη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. 40.000 νέοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για να απολαύσουν 8 ώρες ατελείωτης διασκέδασης, συνεχούς χρωματοπόλεμου, free hugs, dj sets από γνωστούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής και ξέφρενου χορού με το Pin, τη μασκότ του CU Around.

Ενώ το CU καλούσε τον κόσμο να ακολουθήσει το ρυθμό του και να κλέψει τις εντυπώσεις, τρεις κάμερες “κυνηγούσαν” τα καλύτερα δυνατά πλάνα για να προβληθούν ζωντανά σε video wall πίσω από το φαντασμαγορικό stage. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης και παιχνιδιού, το CU Lounge, η CU παρέα είχε την ευκαιρία μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και να κερδίσει επιπλέον χρώμα για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Στην έξοδο των εγκαταστάσεων, υπήρχε ο CU χώρος «ξεσκονίσματος» για όλους. Μπορεί τα χρώματα να έφυγαν, ωστόσο τα CU stickers έγιναν ανάρπαστα για ακόμη μια φορά και έμειναν κολλημένα σε όσους συμμετείχαν στο Colour Day Festival.

Κάτι τα χρώματα, κάτι οι μουσικές, κάτι το 1GB που χάρισε το CU σε όλους τους χρήστες τους με αφορμή το Festival, κάνεις δε θα ξεχάσει εκείνη την ημέρα!