Η 2η έκδοση του motorcycle videogame της Milestone φθάνει σε νέα επίπεδα το Φθινόπωρο του 2016.

Συναρπαστικά game modes, νέο περιεχόμενο, πάνω από 200 μηχανές για να δαμάσεις, ένα απαράμιλλο επίπεδο τυποποίησης και νέες διαδρομές για να εξερευνήσεις. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο νέο motorcycle videogame που αναπτύσσεται από την Milestone Studios.

Η Milestone, η κορυφαία motorcycle videogame developer της Ιταλίας, ανακοινώνει το RIDE 2, το νέο κεφάλαιο στο motorcycle simulation το οποίο παρουσιάζει πολλά νέα χαρακτηριστικά για τους εικονικούς racing fans. Το RIDE 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα φυσικά και online καταστήματα το Φθινόπωρο του 2016 για PlayStation 4, Xbox One, και Windows PC/STEAMÔ.

maxresdefault

Η μεγάλη καινοτομία στην δεύτερη έκδοση του IP παιχνιδιού της Milestone είναι η σχέση μεταξύ του αναβάτη και της μηχανής, τώρα πιο συνδεδεμένα από ποτέ και άμεσα ενσωματωμένα στο παιχνίδι στο career mode. Ο πρωταρχικός στόχος του παιχνιδιού είναι, ως συνήθως, να τρέχετε – offline και online – με τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας και, χάρη σε ένα επίπεδο τυποποίησης που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα νέα στοιχεία τόσο για τον αναβάτη και το ποδήλατο , μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας μηχανή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

H συλλογή των μηχανών μετατρέπεται σε ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της νέας έκδοσης με την εισαγωγή των Supermotards και Café Racers που θα προστεθούν στις μηχανές που υπάρχουν και στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου των Nakeds , Supersports και πολλών άλλων. Ενώ οι μηχανές έχουν τον βασικό ρόλο – ξεπερνώντας τις 200 – οι πίστες είναι και αυτές πολυάριθμες και περιλαμβάνουν πίστες Road Racing όπως τις Nürburgring Nordschleife , Northwest 200, και άλλες διαδρομές που φθάνουν τον ανταγωνισμό στα όρια του.

Ride 2

Επιπλέον, η Milestone θα εισάγει νέα game modes που θα συνοδεύσουν τους παίκτες, κοινωνική αλληλεπίδραση με τους φίλους, ένα ανταγωνιστικό AI που θα προκαλέσει και τους πιο έμπειρους παίκτες, καθώς και πολλές ακόμα βελτιώσεις που θα ανακοινωθούν στους επόμενους μήνες.

Το RIDE 2 θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 , Xbox One και Windows PC/STEAM το Φθινόπωρο του 2016.

Aπολαύστε το trailer του RIDE 2: