Η TP-Link κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο των έξυπνων κινητών με το άκρως προσιτό Neffos C5.

Η καταξιωμένη στον χώρο των δικτυακών προϊόντων TP-Link κάνει το ντεμπούτο της σε αυτόν των smartphones με μια προσιτή πρόταση, η οποία έχει και ελληνικής εμπνεύσεως όνομα!

Δεν χρειάζονται παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα για να πειστείτε πως το Neffos C5 δεν θυσιάζει την ποιότητα κατασκευής στον βωμό της οικονομίας. Τόσο σχεδιαστικά όσο και κατασκευαστικά, το C5 εμπνέει σιγουριά, ενώ η καλομελετημένη σύνθεση των τεχνικών του χαρακτηριστικών οδηγεί σε μια συσκευή ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

Η μεγάλη, φωτεινή IPS οθόνη 5 ιντσών θα σας επιτρέψει να απολαύσετε εφαρμογές, games και αδιάκοπο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, συνεπικουρούμενη από 4G δίκτυα. Αξίζει να σημειωθεί πως τo Dual SIM smartphone διατηρεί ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα MicroSD, σε περίπτωση που τα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου σας φανούν λίγα.

phone

Στα ενδότερα του Neffos, συναντάμε το chipset MT6735 της Mediatek, όπου ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 1.3GHz και τα 2GB μνήμης RAM εγγυώνται μια άμεση εμπειρία χρήσης, δίχως κολλήματα και καθυστερήσεις. Το C5 ανταποκρίνεται και στις gaming απαιτήσεις σας, χάρη στη Mali-T720 MP2 GPU του. Η κυρίως κάμερα (8MP) διαθέτει autofocus, HDR, flash και ικανότητα λήψης Full HD video, ενώ η selfie-cam ανέρχεται στα 5MP.

Ο ήχος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της συσκευής, με λειτουργίες ενίσχυσης και ποιοτικό αποτέλεσμα που θα σας ξαφνιάσουν, όταν ανεβάσετε την ένταση. Oταν όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή και δύο έτη εγγύησης, τότε η συνταγή έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία!

b

 

Oθόνη
5 ιντσών, IPS LCD, ανάλυσης 1280×720 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό
Android 5.1 Lollipop

Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset MT6735 της Mediatek βρίσκεται Quad Core Cortex-A53 επεξεργαστής στα 1.3GHz και Mali-T720 MP2 GPU, μνήμη RAM 2GB

Αποθηκευτικός χώρος
16GB (επέκταση με MicroSD έως 32GB)

Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 8MP με autofocus, flash και λήψη 1080p video, εμπρόσθια 5MP

Μπαταρία
Li-Ion 2.200mAh

Extras
Dual SIM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, Α-GPS, FM radio

Διαστάσεις
144x72x8,8 χιλ.

Βάρος
141 γρ.

Δίκτυο
4G

Θετικά
– Δύο χρόνια εγγύηση
– Ενδιαφέρον design με στιβαρή κατασκευή
-Ελληνικής έμπνευσης όνομα!

Αρνητικά

-Θα θέλαμε να υποστηρίζει MicroSD άνω των 32GB

Mε λίγα λόγια

Η TP-Link κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο των smartphones με μια ποιοτικής κατασκευής συσκευή.