Με νέα πιο χαμηλή προμήθεια έρχονται τα Viva Wallet POS για τους επαγγελματίες.

Το Viva Wallet, το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, δίνει την δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη συσκευή POS που ταιριάζει στις ανάγκες τους με νέα χαμηλότερη προμήθεια. Χωρίς περιορισμούς τζίρου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς συνδρομή, τα Viva Wallet POS αποτελούν την πιο ευέλικτη και αξιόπιστη λύση για έναν επαγγελματία ή μία επιχείρηση που θέλει να δέχεται πληρωμές με κάρτα.

Στα νέα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας συγκαταλέγεται η δυνατότητα πληρωμής ενός εμπόρου χωρίς καμία προμήθεια, κατευθείαν από το κινητό του πελάτη, εφόσον και αυτός έχει Viva Wallet. Ο πελάτης πληρώνει γρήγορα και με ασφάλεια, σκανάροντας ένα QR Code ή συμπληρώνοντας απλά τον ΑΦΜ της επιχείρησης που θέλει να πληρώσει.

viva-wallet

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει ένα ενσύρματο, ασύρματο ή φορητό POS, σε λίγα μόλις λεπτά στο www.vivawallet.com, καλώντας στο 13855 ή πηγαίνοντας σε ένα από τα 60 καταστήματα Public και Media Markt σε όλη την Ελλάδα, όπου πλέον είναι διαθέσιμα τα Viva Wallet POS. H διαδικασία ενεργοποίησης είναι ιδιαίτερα απλή και ολοκληρώνεται online μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Η Viva Payments, αποτελεί το πρώτο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.