Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication και τους εθελοντές – υπαλλήλους της.

Η Data Communication πραγματοποίησε την 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Παρασκευή 8 Απριλίου, στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν δυναμικά στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους για προσφορά και αλληλεγγύη.

Με την υψηλή συμμετοχή των ανθρώπων της Data Communication στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, συγκεντρώθηκε ένας σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας.

data communication

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 2ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication δήλωσε: «Η διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία συνιστά ύψιστη προσφορά ζωής και ελπίδας στο συνάνθρωπο, αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication και έχει ως βασικό σκοπό την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων. Η μεγάλη ανταπόκριση των ανθρώπων μας στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, τον περασμένο Ιούλιο, αποτέλεσε το ισχυρότερο κίνητρο για την καθιέρωση δύο φορές το χρόνο της συγκεκριμένης δράσης.  Διαπιστώνοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των ανθρώπων μας, συνεχίζουμε και εντείνουμε την πραγματοποίηση πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή όλων μας».