Ψάχνετε για ένα tablet με οθόνη 9,6 ιντσών και ανάλυση HD; Η νέα συσκευή της Vodafone σας ανοίγει το δρόμο προς το σερφάρισμα, τις εφαρμογές και το photoshooting.

vodafone_smart_tab_prime_6 (2)Είτε βρίσκεστε στο λεωφορείο, είτε στην εξοχή, το Vodafone Smart tab prime 6 θα καλύψει την ανάγκη σας για social media, ταινίες και ηλεκτρονικά βιβλία.


Σαν ένας 4G σύμμαχος, το tablet με οθόνη HD 9,6 ιντσών προσφέρει σερφάρισμα σε γρήγορες ταχύτητες χωρίς να ανησυχείτε για το εάν θα συναντήσετε Wi-Fi hotspot στο δρόμο σας.

 

Με ανάλυση 1280×800, η σχεδόν 10άρα οθόνη θα σας αφήσει να απολαύσετε κινηματογραφικές επιτυχίες σε “ολοζώντανο” mode και να χαρείτε το γράψιμο κειμένων και επαγγελματικών email. Αυτός είναι και ο λόγος που οι χρήστες του Vodafone Smart tab prime 6 εκμεταλλεύονται το video streaming και το downloading εφαρμογών που ασχολούνται με την επεξεργασία κειμένων.

 

Άλλωστε, η “έξυπνη” πρόταση της Vodafone είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας μέσα από την ενσωματωμένη μνήμη των 13GB, η οποία επεκτείνεται έως τα 128GB μέσω κάρτας microSD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή που “τρέχει” στα 1.2 Ghz.

 

Το νέο 4G Smart tab prime 6 έρχεται με κύρια κάμερα που φτάνει τα 5MP και εμπρόσθια των 2MP, ώστε να μην στερηθείτε τις… φωτογραφίες με την παρέα σας. Έτσι, θα “συλλάβετε” όλες τις ιδιαίτερες στιγμές χωρίς να ανησυχείτε για την ανάγκη φόρτισης, αφού η μπαταρία 4600mAh θα σας αφήσει με μέτρια χρήση να “βγάλετε” μερικά 24ωρα.

 

Ωστόσο, ένα ακόμα από τα “ατού” του είναι το πάχος του (7,9 χιλιοστά) που το ενσωματώνει στη λίστα με τα πιο λεπτά tablets της αγοράς. Αυτό το γεγονός το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο στη χρήση, αλλά και τη μεταφορά του, αφού χωράει άνετα μέσα στην τσάντα σας.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι διαθέτει λειτουργικό Android 5.0 Lollipop.