Η Maritech Group, εταιρία της ναυπηγικής βιομηχανίας και βιομηχανικού εξοπλισμού, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP.

Microsoft-Dynamics-NAVΗ Maritech Group, εταιρία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο της ναυπηγικής βιομηχανίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού από το 1977, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP. Η πλούσια λειτουργικότητα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Microsoft Dynamics NAV – InnovEra καλύπτει πλήρως την ανάγκη για κεντρική διαχείριση σημαντικών διαδικασιών και πλήρη επισκόπηση της επιχείρησης.

 

Το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra επιτρέπει στη Maritech Group την αδιάλειπτη παρακολούθηση των αποθεμάτων των ανταλλακτικών της, ώστε να προβαίνει εγκαίρως στις απαραίτητες παραγγελίες. Εξασφαλίζοντας τη συνεχή επάρκεια της αποθήκης της, η εταιρία διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τα αιτήματα των πελατών της για παραγγελίες ανταλλακτικών και επισκευές, βελτιστοποιώντας έτσι και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Τα παραπάνω συντελούν στη διασφάλιση της ολοκληρωμένης οικονομικής διαχείρισης της επιχείρησης, από πάγια και χρηματοοικονομική διαχείριση μέχρι cash flow forecast και υπόλοιπα πελατών και προμηθευτών.

 

Επιπλέον, αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Microsoft Dynamics NAV για δημιουργία «προσωποποιημένων» οθονών, ο χρήστης έχει άμεση και συνεχή ροή πληροφόρησης, αναφορικά με τις παραγγελίες αγορών & πωλήσεων, στην αρχική του οθόνη. Με την αξιοποίηση επίσης του συστήματος Business Analysis της Data Communication, η εταιρία διαθέτει ολοκληρωμένη επιχειρηματική ενημέρωση, μετατρέποντας τα δεδομένα σε αναφορές που αξιοποιούν στο μέγιστο το σύνολο των δεδομένων.

 

Ο κ. Δημήτριος Σορόκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Maritech Group Ltd., δήλωσε: «Η επιτυχής πορεία της εταιρίας οφείλεται στον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα και στην προσήλωση της στο τρίπτυχο: ποιότητα – ακρίβεια – αμεσότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αξιοποίηση της διαθέσιμης πλέον ολοκληρωμένης πληροφόρησης, θα συνδράμει σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης».

 

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Ένα σύστημα ERP μπορεί να αποτελέσει για μια επιχείρηση ένα ουσιαστικό εργαλείο διοίκησης. Προκειμένου ωστόσο η επιχείρηση να μπορέσει να επωφεληθεί πλήρως από τη δυναμική αυτή, απαιτείται η επιλογή αφενός ενός προηγμένου τεχνολογικά προϊόντος, αφετέρου ενός συνεργάτη με γνώση και εμπειρία σε επιτυχείς εγκαταστάσεις. Η Maritech Group επιλέγοντας την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra, είναι βέβαιο ότι διασφαλίζει κορυφαία οφέλη μέσω του συνδυασμού της τεχνολογικής αριστείας της Microsoft με τη δική μας 28χρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά».