Δυνατοί ρυθμοί ανανέωσης της τεχνολογίας AMD FreeSync για ενίσχυση του gaming σε προσιτή τιμή. Οι G2460PF και G2770PF οδηγούν το gameplay σε άλλη διάσταση.

G2460PF_front_game_designΗ AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, παρουσιάζει τις πρώτες της gaming οθόνες με τεχνολογία AMD FreeSync – μία ολοκληρωτικά «ανοιχτή» τεχνολογία που καθιερώνει τους δυναμικούς ρυθμούς ανανέωσης, εξαλείφει φαινόμενα tearing και stuttering της εικόνας ενώ επιτρέπει την απρόσκοπτη και ταχύτατη εισαγωγή περιεχομένου.

 

Το μόνο που χρειάζονται οι gamers είναι μία συμβατή κάρτα γραφικών AMD και τον οδηγό της, καθώς και μία AOC gaming οθόνη AMD FreeSync για να απολαύσουν το ομαλότερο gaming που έχουν ζήσει. Οι ολοκαίνουριες AOC οθόνες G2460PF και G2770PF ενσωματώνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που βελτιώνουν το gameplay στην ίδια τιμή με τα προηγούμενα μοντέλα και θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο του 2015 με ενδεικτική τιμή τα €319 και €399 αντίστοιχα.

 

Εκπληκτική Ομαλότητα με την AOC και την AMD FreeSync
Untitled attachment 00941Το gaming πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό, και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τον απρόσκοπτο συγχρονισμό του επεξεργαστή γραφικών και των ρυθμών ανανέωσης της οθόνης. Με την τεχνολογία AMD FreeSync αυτό γίνεται επιτέλους πραγματικότητα χωρίς θυσίες στην απόδοση αλλά και σε προσιτή τιμή. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει εμπειρία gaming με μηδενικά φαινόμενα tearing και stuttering, ενώ διατηρεί το ρυθμό καρέ και την ταχύτητα εισόδου σε ανώτατο επίπεδο.

 

Η τεχνολογία AMD FreeSync™ χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο DisplayPort Adaptive-Sync για να ενεργοποιήσει δυναμικούς ρυθμούς ανανέωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο επεξεργαστής γραφικών ενημερώνει την οθόνη ταυτόχρονα με κάθε αποστολή νέας εικόνας σε αυτήν, επιτυγχάνοντας τέλειο συγχρονισμό μεταξύ των δύο συσκευών. Η ολοκαίνουρια αυτή τεχνολογία της AMD δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό και διατίθεται με ανοικτά πρότυπα, χωρίς τέλη αδειών που αυξάνουν την τιμή του τελικού προϊόντος.

 

Gaming Χαρακτηριστικά με Ουσία στις AOC οθόνες G2460PF και G2770PF
2Οθόνες που προορίζονται για ανταγωνιστικό gaming είναι αδιανόητο να μη διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 144 Hz σε χρόνο απόκρισης 1 ms, και οι AOC οθόνες G2460PF και G2770PF υποστηρίζουν αυτά τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα υπό έλεγχο φαινόμενα blurring και tearing.

 

Η AOC εφαρμόζει επίσης την τεχνολογία i-Care, μειώνοντας την καταπόνηση και την κούραση των ματιών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλό βάθος εικόνας και λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας δυναμικό λόγο αντίθεσης 80 εκατομμυρίων. Η ενσωματωμένη Kensington Security Lock διατηρεί ασφαλή την οθόνη σε LAN parties ώστε οι χρήστες να μπορούν να απομακρυνθούν από το παιχνίδι χωρίς άγχος. Αν και αυτό δε θα συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια των αρκετά μακρών περιόδων gaming χάρη στην τέλεια εργονομία της οθόνης και τις ιδιαίτερα άνετες προσαρμογές ύψους και κλίσης.