Το νέο Huawei P8 lite είναι σχεδιασμένο για την τελειότητα. Έρχεται με οκταπύρηνες επιδόσεις, δυο κάμερες των 13 και 5 MP (συν dual LED flash) και κομψό design.

P8 Lite 24_Με λείο εξωτερικό περίγραμμα, πάχος μόλις 7.7 χιλ. και αψεγάδιαστες γραμμές, το P8 lite ταιριάζει άψογα στην παλάμη σας. Η αγνότερη έκφραση μιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που παρέχει άνεση, ευκολία και σταθερότητα για κάθε στιγμή της ζωής σας.

 

Το P8 lite διαθέτει, επίσης εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφησης χάρη στην 13 Mpixel πίσω κάμερα με επαγγελματικές προδιαγραφές. Και δεν είναι μόνο αυτό! Με εκπληκτική μπροστινή κάμερα 5 Mpixel καθίσταται ιδανικό για υπέροχες selfies, με μια έξυπνη λειτουργία το “beauty mode” που σας επιτρέπει να αναδείξετε τα καλύτερα σας χαρακτηριστικά.

P8 Lite 11_

 

Το P8 lite τροφοδοτείται από έναν οκτα-πύρηνο 64-bit Kirin 620 επεξεργαστή που υποστηρίζει HDR φωτογραφία, ενώ υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορο 4G LTE Cat4 με ταχύτητες που φτάνουν τα 150Mbps.

 

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Huawei P8 lite είναι τα ηχεία του που υπερβαίνουν τα όρια των άλλων smartphones χάρη στον διευρυμένο, ενσωματωμένο θάλαμο ήχου, στην τεχνολογία ενίσχυσης πολλαπλών συχνοτήτων ήχου και στην HDR μείωση θορύβου. Κάθε ήχος που αναπαράγεται είναι πιο καθαρός και πιο ακριβής.


Ενδεικτική Τιμή: 269,90€