Αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική SBS και εκκίνηση συνεργασίας με την TerraNation για τα Public, τα οποία θα σας οδηγήσουν στο κέντρο του καλοκαιριού.

8bit306Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, εισερχόμενοι δυναμικά στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι. Διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών!

 

Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα Public αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτo brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

 

Σ΄ αυτό το πλαίσιο τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες: την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ με εκλεπτυσμένο design και προσιτή τιμή και την ελληνική εταιρεία TerraNation™ η οποία προσφέρει καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

 

8bit347Tα Public συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα με την SBS διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, την πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη.

 

Ενδεικτικά :
SBS Αction camera που προσφέρει υψηλής ποιότητας video και ενσωματωμένη οθόνη, πλήρως αδιάβροχη με τη θήκη της και όλα τα αξεσουάρ της: βάση αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη, προστατευτικό κάλυμμα, βάση μηχανής και ποδηλάτου, βάση κράνους και φορτιστής αυτοκινήτου, όλα σε ένα πακέτο!
Φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport Αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας, που συνδέεται με κάθε συσκευή ακόμα και σε ακτίνα 10 μέτρων.
Σετ SBS Sport Kit που περιλαμβάνει α) ακουστικά μοναδικού design που παραμένουν στη θέση τους όταν γυμνάζεσαι, μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων για να λειτουργούν και ως hands-free και β) θήκη-περιβραχιόνιο η οποία θα κρατήσει τη συσκευή ασφαλή την ώρα που τρέχεις!
SBS Light που λύνει το πρόβλημα της ορατότητας από τους διερχόμενους οδηγούς, με εφαρμογή πάνω στο παπούτσι και ενεργοποίηση του LED φωτισμού του!
Αδιάβροχo SBS Health Bracelet Beat που θα καταγράφει τα βήματά σου, την απόσταση που διένυσες και τις θερμίδες που έκαψες ενώ βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το smartphone σου μέσω Bluetooth!
Ακουστικά Sport Runway Evolution και Runway Flat Sport
Ακουστικά κεφαλής SBS Studio Mix
Θήκη-περιβραχιόνιο Universal έως 4.5″ SBS L Arm Band
Θήκες SBS και πλήρη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες
Βάση στήριξης ποδηλάτου SBS
Sport Clip – LED Φως Ασφαλείας για Τρέξιμο
Activity Tracker SBS Health Bracelet Beat
Βάση Στήριξης Tablet
Φορητό Ηχείο SBS Bluetooth V και Bluetooth Sport
Action Camera και Action camera SBS Full HD
SBS Bluetooth Selfie Stick και SBS Selfie Stand Τρίποδο
Powerbanks SBS

 

8bit390Ταυτόχρονα τα Public διαθέτουν και τα προϊόντα της TerraNation™, μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε ποιοτικό εξοπλισμό για την παραλία. Τα προϊόντα της TerraNation™ περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και ιδιαιτέρως απορροφητικές πετσέτες αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά. Όλα είναι αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης, σχολαστικής έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών και έχουν ως στόχο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους προσφέροντας μοναδικό design, ποιότητα, ασφάλεια, σιγουριά και χαλάρωση όπου κι αν βρίσκονται.

 

Την εποχική σειρά προϊόντων των Public για όλη την οικογένεια παρουσίασαν οι δύο εμπορικοί διευθυντές της Public, Γιάννης Σίμος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τεχνολογίας) και Σπήλιος Λαμπρόπουλος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας). Τα Public αποδεικνύουν ότι είναι ένα ευέλικτο brand που έχει ως στόχο να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών του διαθέτοντας προϊόντα value for money που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους κόντρα στις τάσεις της αγοράς. Γι’ αυτό και συνεργάζονται αποκλειστικά με εταιρείες με τις οποίες μοιράζονται κοινές αξίες, προσφέροντάς στον καταναλωτή έξυπνες λύσεις για τις αγορές τους με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

 

Τέλος, τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Αγόρι, Micro, Nerf, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys ενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.