Η Sony Computer Entertainment Εurope και η Sony Mobile γίνονται επίσημοι χορηγοί του UEFA Champions League, υπογράφοντας συμβόλαιο χορηγίας έως το 2018.

493601277AH00871_Real_MadriΗ Sony Computer Entertainment Europe και η Sony Mobile Communications ανακοίνωσαν την υπογραφή τριετούς παγκόσμιας χορηγίας ως επίσημοι συνεργάτες του UEFA Champions League για τη σεζόν 2015 έως 2018. Αυτή η συμφωνία θα συμπεριλαμβάνει το UEFA Super Cup 2015, 2016 και 2017 καθώς και τον τελικό του γυναικείου UEFA Champions League Final και τους τελικούς UEFA Youth League.

 

Το PlayStation αποτελεί επί πολλά χρόνια τον επίσημο gaming χορηγό του UEFA Champions League. Η επέκταση αυτής της χορηγίας αποτελεί τη σταθερή δέσμευση στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, που έχει οδηγήσει την εταιρεία να προσφέρει απίστευτο περιεχόμενο και εμπειρία gaming σε εκατομμύρια φίλους.

 

Ο Jim Ryan, Πρόεδρος και Chief Executive Officer, της Sony Computer Entertainment Europe, ανέφερε: “Η σχέση μας με την UEFA και το UEFA Champions League είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς και μια φυσική εξέλιξη για το brand και το κοινό μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια και ανυπομονούμε να φέρουμε κάτι νέο, διασκεδαστικό και συναρπαστικό στους gamers μας το οποίο θα έχει τη μοναδική προσέγγιση του PlayStation στο UEFA Champions League.”

 

Η Sony Mobile, με την καινοτόμο σειρά των Xperia smartphones και tablets, καθώς και με τα μοναδικά προϊόντα Smart Wear, βρίσκεται στη μοναδική θέση να αλληλεπιδρά με τους οπαδούς τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στη ψηφιακή αρένα, μέσα από τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του κινητού.

 

Σχολιάζοντας την χορηγία, ο Dennis van Schie, Chief Commercial Officer της Sony Mobile, ανέφερε: “Το UEFA Champions League είναι το ζενίθ της ποδοσφαιρικής οικογένειας και μας ενθουσιάζει να προσφέρουμε σε οπαδούς σε όλο τον κόσμο νέους ξεχωριστούς τρόπους για να απολαμβάνουν και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι. Αυτή η παγκόσμια πλατφόρμα-κύρους μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την πρόσβασή μας σε νέα κοινά και να τους παρέχουμε μία πραγματικά ελκυστική και καθηλωτική εμπειρία από κινητά.

 

Ως επίσημοι χορηγοί, το PlayStation και η Sony Mobile θα απολαμβάνουν εκτεταμένα δικαιώματα στα παιχνίδια, στις προπονήσεις πριν τους αγώνες, στα ΜΜΕ, στη φιλοξενία, στην παρουσία σε εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου του Τελικού, καθώς και στην αποκλειστική συνεργασία στη ψηφιακή πλατφόρμα του UEFA.com.

 

Σχολιάζοντας τη συμφωνία,ο Guy-Laurent Epstein, Marketing Director της UEFA Events Α.Ε., δήλωσε: “ Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που η Sony επέκτεινε τη χορηγία της, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με το Playstation αλλά τώρα είμαστε και στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Sony Xperia σε αυτή τη συνεργασία. Αυτό θα επιτρέψει τη δημιουργία πρωτοποριακής ψυχαγωγίας η οποία θα ενθουσιάσει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο μέσα από τη σχέση με το UEFA Champions League.”