Η επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου LG G4, που θα διεξαχθεί σήμερα στη Νέα Υόρκη, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του CNET Live, ώστε να το απολαύσουν οι λάτρεις των smartphones.

LG-G4-mulai-dipasarkan-29-AprilΗ LG Electronics θα παρουσιάσει σήμερα στις 11:00 το πρωί στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών -ώρα Ελλάδος 18.00 μ.μ.- το πολυαναμενόμενο LG G4, ενώ παρουσιάσεις της νέας ναυαρχίδας της LG θα πραγματοποιηθούν σε Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Κωνσταντινούπολη και Σεούλ. Μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας, φέτος το δίκτυο CNET Live δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νέα Υόρκη στις 11 το πρωί σε live streaming.

 

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω του υπολογιστή ή του smartphone τους στο CNET Live και να παρακολουθήσουν την επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone της LG, που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και καινοτομία, που θα κάνει τη ζωή των χρηστών πραγματικά καλύτερη.

 

Το LG G4, φιλοδοξεί να σταθεί αντάξιος διάδοχος του G3, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία της εταιρείας, τόσο από πλευράς πωλήσεων, όσο και από βραβεύσεις που έλαβε από τον κλάδο. Η LG έχει ήδη παρουσιάσει το νέο Mobile User Interface LG UX 4.0, με το οποίο είναι εξοπλισμένο το νέο LG G4, που προσφέρει ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης για μοναδική άνεση, ενώ κατανοεί και ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο παρακάτω link και παρακολουθήστε ζωντανά από τη Νέα Υόρκη την επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της LG, LG G4: CNET Live http://live.cnet.com/Event/LG_G4_live_blog