Η Uber γιορτάζει την παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και προσφέρει 50% έκπτωση  από την Παρασκευή 27 στις 5:00 μ.μ έως το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 6:00 π.μ. στις μετακινήσεις σας με… uberTAXI από και προς το θέατρο.

uber logoΗ Uber αγαπάει το θέατρο, τιμάει την πόλη που το γέννησε και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, προσφέρει έκπτωση 50% σε όλες τις διαδρομές με uberTAXI, ώστε το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει ακόμα πιο οικονομικά τις παραστάσεις που προτιμά!

 

Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ έως το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 6:00 π.μ., τα uberTAXI μετακινούν τους παλιούς και νέους χρήστες της διάσημης εφαρμογής ξέγνοιαστα, με ασφάλεια και άνεση! Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να εισάγει τον κωδικό προσφοράς THEATREDAY15 στο πεδίο «Προσφορές/Promotion», να καλέσει uberTAXI και …αυτό ήταν!

 

Πώς θα λάβετε την έκπτωση;

 

-Αν δεν είστε ήδη χρήστης της Uber εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.uber.com ή από το store του smartphone σας (διατίθεται για iPhone, Android, Windows Phone και Blackberry, καθώς και για online browsing στο m.uber.com).
-Κάνετε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Uber.
-Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς THEATREDAY15 στο πεδίο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ PROMOTIONS.
-Καλέστε uberTAXI.
-Η προσφορά ισχύει για υφιστάμενους και νέους χρήστες για 2 διαδρομές στην Αθήνα – συνολικής άξιας έως 50€