Νέα υβριδική σειρά κονσολών αναλογικής φιλοσοφίας από την Soundcraft. Οι κονσόλες Signature Series πέρα από εύχρηστες, βρίσκονται σε προσιτή τιμή και περιλαμβάνουν προενισχύσεις μικροφώνου.

SignatureSeriesH Soundcraft ενσωματώνει την πλούσια κληρονομιά της που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην ποιότητα του αναλογικού ήχου μέσα από τις νέες αναλογικές κονσόλες μίξης Signature Series. Συνδυάζοντας την ποιότητα του παγκόσμιου trademark της εταιρείας με την ευχρηστία, αλλά και την προσιτή τιμή, η Soundcraft παρουσίασε τις νέες αναλογικές κονσόλες μίξης Signature Series και Signature Multi-Track Series.

 

Oι κονσόλες Signature Series είναι διαθέσιμες σε 4 εκδόσεις 10, 12, 16 και 22 καναλιών, ενώ οι Signature Series MTK Multi-Track κονσόλες είναι διαθέσιμες σε 2 εκδόσεις, 12 (12in/14out USB interface) και 22 καναλιών (24in/22out USB interface). Οι νέες κονσόλες Signature Series περιλαμβάνουν προενισχύσεις μικροφώνου από την πάλαι ποτέ κονσόλα «Ghost», που υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου με υψηλό headroom, μεγάλο δυναμικό εύρος , εξαιρετική ανάλυση και σαφήνεια .

 

Περιλαμβάνει το Saphyre Assymetric EQ της Soundcraft για τέλειο equalising οποιασδήποτε φωνής ή μουσικού οργάνου, καθώς και το audio routing από την GB Series, πασίγνωστη και διάσημη σειρά σε χιλιάδες συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία, από το Lexicon studio – grande reverb, chorus, modulation και άλλα εφέ, καθώς επίσης limiter της dbx σε κάθε είσοδο. Οι κονσόλες περιλαμβάνουν XLR με Hi-Z διακόπτες για άμεση σύνδεση κιθάρας , μπάσου και άλλων οργάνων.

Οι Signature Series κονσόλες περιλαμβάνουν 2in/out USB interface, ενώ οι εκδόσεις MTK Multi-Track περιλαμβάνουν 14in/12out USB interface και 24in/22out USB interface. Επίσης συνοδεύονται, με την δυνατότητα δωρεάν κατεβάσματος, το Lexicon MPX-L native plug-in και το Ableton Live 9 Lite.

Οι κονσόλες της Signature Series διαθέτουν υψηλής ποιότητας faders από την GB® Series με ευέλικτους διακόπτες pre/post σε κάθε AUX και Subgroup, με ισχυρό routing και switching options ως επιλογές σε κάθε έξοδο. Έχουν επίσης στιβαρή μεταλλική κατασκευή χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, περιλαμβάνοντας παράλληλα και εξαιρετικής ποιότητας universal power supply.