Η Cosmote υποδέχεται τον Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου, έναν από τους κορυφαίους pop τραγουδιστές. Η εταιρεία μαζί με τον Γερμανό στηρίζουν το μοναδικό Rockwave Festival.

RW_454x280O Robbie Williams ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης pop σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου από την COSMOTE, που είναι μεγάλος χορηγός του Rockwave Festival.

Η καρδιά της μουσικής χτυπάει φέτος στο επετειακό Rockwave Festival που γιορτάζει τα 20 χρόνια του, όπου εκτός από τον δημοφιλή performer Robbie Williams, θα συγκεντρώσει και άλλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως Black Keys & Black Angels στις 30 Μαΐου.

Η COSMOTE, για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα, προσφέροντας μοναδικές μουσικές εμπειρίες στο κοινό, ενώ σύντομα οι συνδρομητές της θα ενημερωθούν για τα προνόμια που θα έχουν. Επιπλέον, o ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι υποστηρικτής της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και έχει επίσης εξασφαλίσει μοναδικά προνόμια για τους πελάτες του.

Τα πολυπόθητα εισιτήρια για τις μοναδικές συναυλίες του καλοκαιριού μπορούν ήδη να προμηθευτούν οι φίλοι της μουσικής, καθώς η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.