Η νέα ταινία του Πάνου Καρκανεβάτου βγαίνει από τις 5 Μαρτίου στους κινηματογράφους σε διανομή Odeon. Πρόκειται για μια συμπαραγαγωγή της Nova ου θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema.

Όχθες 1«Ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, ανάμεσα στον εφιάλτη και το όνειρο, υπάρχει ένα ποτάμι με δύο όχθες που μόνο η αγάπη μπορεί να γεφυρώσει». Γύρω από αυτό το ποτάμι εκτυλίσσεται η νέα ταινία του Πάνου Καρκανεβάτου με τίτλο «Όχθες», που αποτελεί ακόμη μια συμπαραγωγή της Nova, η οποία τα τελευταία χρόνια συνεισφέρει στις προσπάθειες των Ελλήνων κινηματογραφιστών, ως συμπαραγωγός σε περισσότερες από 120 ταινίες έως σήμερα.

Η ταινία «Όχθες» του Πάνου Καρκανεβάτου κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου, σε διανομή ODEON. Μετά την επιτυχία που σημείωσε η ταινία «Καλά Κρυμμένα Μυστικά, Αθανασία», ο γνωστός σκηνοθέτης προσπαθεί αυτή τη φορά να αποτυπώσει τη μεταναστευτική κρίση των ημερών μας, μέσα από μία ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται σε Κεντρική Μακεδονία και Κωνσταντινούπολη.

«Σε ένα σημείο στο χάρτη, όπου τα κύματα της ιστορίας ξεβράζουν ανθρώπινες ψυχές. Σε ένα τοπίο, όπου οι πρωταρχικές, αρχετυπικές ανάγκες κινούν τους ανθρώπους, διασταυρώνονται ορισμένοι παράξενοι δρόμοι της αγάπης κι οι ήρωες βαδίζουν πάνω σε μια λεπτή κόκκινη γραμμή», σημειώνει για τη νέα του ταινία ο Πάνος Καρκανεβάτος, ο οποίος υπογράφει επίσης το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Ισίδωρο Ζουργό.

Η ταινία «Όχθες», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Έλενα Μαυρίδου, Levent Uzumcu και Γιάννης Καλατζόπουλος, θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet & Nova Προνόμια», 30 συνδρομητές Forthnet και Nova κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στην Αθήνα.