Καινούργιο trailer για το Zombie Army Trilogy! Το παιχνίδι εχει ήδη εξιτάρει τους gamers, με τους κατόχους των δυο πρώτων Nazi Zombie Army τίτλων -που θέλουν να το αποκτήσουν- να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 60%.

9rqe2JsUi3mq.878x0.Z-Z96KYqΈνα νέο trailer για το Zombie Army Trilogy δόθηκε στη δημοσιότητα πρόσφατα από την Rebellion. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο παρακάτω, η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε ένα trailer που αναφέρει επτά λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αναβαθμίσετε στην τριλογία του Zombie Army franchise. Επιπροσθέτως, το Zombie Army Trilogy προσφέρεται με 60% έκπτωση για όσους είναι κάτοχοι των δύο πρώτων Nazi Zombie Army τίτλων ή ένα εκ των δύο.

Το Zombie Army Trilogy πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Την ώρα που το Βερολίνο ήδη φλέγεται, ο Χίτλερ σηκώνεται από τον τάφο του και συγκεντρώνει ένα στρατό απέθαντων υπερ-στρατιωτών που έχουν σαν μόνο στόχο να αιματοκυλίσουν όλη την Ευρώπη. Το μόνο εμπόδιο στο δρόμο τους είσαι εσύ…

 

Χαρακτηριστικά

 

– Περιλαμβάνονται remastered 1080p εκδόσεις των Sniper Elite: Zombie Army 1 και Sniper Elite: Zombie Army 2, καθώς και ένα ολοκαίνουριο campaign, προσφέροντας συνολικά 15 αποστολές.
– Νέο horde co-op mode, με απεριόριστους και αυξανόμενης δυσκολίας εχθρούς! Επιλέξετε να τους αντιμετωπίσετε μόνοι σας ή σε 2-4 co-op mode σε 5 διαφορετικούς χάρτες και ζήστε την απόλυτη πρόκληση επιβίωσης.
– Η X-ray Kill Cam επιστρέφει! Δείτε τις σφαίρες σας να αφοπλίζουν, να καθυστερούν και να διαμελίζουν τα zombie!

 

Δείτε το νέο trailer: