Ξεκίνησε ένας special Facebook διαγωνισμός της LG με έπαθλο μία ρομαντική βραδιά για δύο στο Hilton Athens στις 14 Φεβρουαρίου… και όχι μόνο! Για να συμμετέχετε, κάντε tag το συντρoφό σας στο post της LG Hellas.

LG Tag Your Valentine contestΗ LG Electronics Hellas γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει σε ένα τυχερό ερωτευμένο ζευγάρι μία μοναδική εμπειρία για τις 14 Φεβρουαρίου στο Hilton Athens με τον πρωτότυπο διαγωνισμό #LG #Tag your Valentine. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να αφήσουν ένα σχόλιο με tag το όνομα του αγαπημένου τους στο σχετικό post στη σελίδα του Facebook ‘LG Hellas’, μπαίνοντας έτσι αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν μία διανυκτέρευση στο Hilton, δείπνο για δύο στο εστιατόριο ‘Βυζαντινό’, Spa και προβολή ταινίας σε τηλεόραση προηγμένης τεχνολογίας LG OLED.
Οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν κομψό σχεδιασμό Art Slim με ακόμα πιο λεπτό πάνελ, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αυτόφωτων pixels που δεν χρειάζονται εξωτερική πηγή φωτισμού. Η απουσία οπίσθιου φωτισμού ταυτόχρονα εξασφαλίζει τέλεια απόδοση του μαύρου, ταχύτατη απόκριση κι εκπληκτική χρωματική απόδοση.

Η κυρτή LG OLED προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης, ενώ η ευρεία γωνία θέασης προσφέρει απρόσκοπτη προβολή σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής. Επιπλέον, η τεχνολογία WRGB της LG εγγυάται την απόλυτη ποιότητα της εικόνας με άπειρο λόγο αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια, αλλά και το μαύρο ακόμα έντονο. Η LG OLED αλλάζει τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας, προσφέροντας ρεαλιστική εικόνα υψηλής ποιότητας, βυθίζοντας τους θεατές στη μαγεία της εικόνας της.
Ο διαγωνισμός της LG έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου, προσφέροντας σε ένα τυχερό ζευγάρι την ευκαιρία να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!