Επισκεφτείτε το εταιρικό site της Piaggio και αγοράστε το μεταχειρισμένο όχημα που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για σκούτερ, είτε για μοτοσυκλέτα. Στόχος η ασφάλεια του αγοραστή και όχι μόνο!

piaggio used_1H Piaggio Hellas, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, σας προσκαλεί να επισκεφτείτε την εταιρική ιστοσελίδα για τα επώνυμα μεταχειρισμένα οχήματα του δικτύου της.
Το επίσημο site της προσφέρει ένα χώρο για αποκλειστική προβολή των μεταχειρισμένων σκούτερ και μοτοσυκλετών του Ομίλου Piaggio που διαθέτει το δίκτυο επίσημων διανομέων, με πολύ φιλική προς τον επισκέπτη παρουσίαση των αγγελιών, πλούσιο περιεχόμενο και καινοτόμες λειτουργίες.
Πρόκειται για μια εταιρική πλατφόρμα σε σύνδεση με τις εταιρικές ιστοσελίδες των εμπορικών σημάτων της Piaggio Hellas και οι αγγελίες που φιλοξενούνται πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, με στόχο την εγγυημένη ποιότητα και την εξασφάλιση της επένδυσης για τον πελάτη.

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα μεταχειρισμένων οχημάτων, διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

-Αποκλειστική προβολή οχημάτων του Piaggio Group
-Γρήγορη και Αναλυτική αναζήτηση
-Νέα / Ανακοινώσεις
-Αξεσουάρ
-Οδηγό Αγοράς
-Μηχανή αναζήτησης Δικτύου Piaggio Hellas πανελλαδικά
-Φόρμα επικοινωνίας με Piaggio Hellas
-Δυνατότητα σύγκρισης οχημάτων
-Προβολή πρόσφατων αγγελιών στην κεντρική σελίδα
-Σύνδεση με όλες τις επίσημες ιστοσελίδες της Piaggio.

 

Τα χαρακτηριστικά αυτά δημιουργούν ένα διαδικτυακό περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, που εμπνέει ασφάλεια και διευκολύνουν τον υποψήφιο αγοραστή. Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες προβολής μεταχειρισμένων οχημάτων, όπου προβάλλονται οχήματα από ιδιώτες ή από πωλητές εξωτερικού, η ιστοσελίδα φιλοξενεί αγγελίες οχημάτων που πωλούνται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Piaggio Hellas, όλες εγκεκριμένες για την πληρότητα και εγκυρότητα των στοιχείων τους.