Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο.

ote tv new seasonΜε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τα Κύπελλα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ TV. Στο μπάσκετ, το θεάμα κορυφώνεται με δύο back-2-back παιχνίδια από το ΝΒΑ, Σικάγο-Μαϊάμι και Κλίβελαντ-Οκλαχόμα των Lebron James και Kevin Durant.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του πολεμικού Fury με τον Μπραντ Πιτ στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, αλλά και του 47 Ronin με το οποίο ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στις ταινίες δράσης, σε ‘α τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το φινάλε σε Banshee και Hemlock Grove αλλά και το προτελευταίο επεισόδιο του Fargo, από τα πιο καθηλωτικά του 1ου κύκλου της σειράς. Από τις επιλογές προγράμματος του ΟΤΕ CINEMA 2 ξεχωρίζουν η κλασική περιπέτεια Η Κλοπή των Αιώνων με τον Σον Κόνερι, αλλά και το βραβευμένο με 5 Όσκαρ βιογραφικό δράμα The Aviator με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα η νέα σειρά του National Geographic Channel HD, Science of Stupid για το τι συμβαίνει όταν ξεπερνάμε τα όρια της επιστήμης, ενώ στο FOX Life αρχίζει η νέα σειρά φαντασίας με την Τζούλια Όσμοντ Witches of East End. Ζωντανά από το κόκκινο χαλί θα καλύψει το E! HD στον OTE TV την απονομή των βραβείων Screen Actors Guild την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε ζωντανή μετάδοση την απονομή των 21ων Screen Actors Guild, το Live from the Red Carpet του E!HD την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 01.00. Ακολουθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 20.30 η εκπομπή Fashion Police: The 2015 Screen Actors Guild Awards με τον σχολιασμό όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με την 2 φορές βραβευμένη με Emmy και Grammy κωμικό, Κάθι Γκρίφιν, και τους Μπραντ Γκορέσκι, Κέλι Όσμπορν και Τζιουλιάνα Ράνσιτς ως σχολιαστές.