Η PROFILE παρουσιάζει την νέα έκδοση της καινοτόμου πλατφόρμας Mobius η οποία προσφέρει πλήρη διασύνδεση με bank-end συστήματα.


profile logo 2012Η νέα λύση επιτρέπει αξιόπιστη και άμεση πρόσβαση σε χαρτοφυλάκια και έγγραφα 24/7, με πλήθος δυνατοτήτων για προσωποποίηση της εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, η πλατφόρμα έχει επιλεχθεί και έχει ήδη υλοποιηθεί επιτυχώς σε διεθνείς Οργανισμούς Διαχείρισης Επενδύσεων, μεταξύ αυτών σε Ελληνικές και Ελβετικές τράπεζες.


Η πλατφόρμα Mobius συλλέγει τα δεδομένα από οποιοδήποτε back-end σύστημα (διαχείρισης επενδύσεων, μετάδοσης τιμών, πλατφόρμα συναλλαγών κ.ά.) και τα παρουσιάζει σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον στο smartphone ή tablet, με πλούσια λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η λύση, αξιοποιώντας την πλατφόρμα PROFILE Mobility μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το back-end σύστημα είτε σε online, είτε σε end-of-day update mode. Με αυτό τον τρόπο, οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί αξιοποιούν τις υφιστάμενες υποδομές τους ενώ παράλληλα απολαμβάνουν απόλυτη ευελιξία με ελάχιστη επένδυση σε χρόνο και κόστος υλοποίησης.


Στη σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση 2 της πλατφόρμας και σύνδεσή της με το εγκατεστημένο Investment Management σύστημα, επιτυγχάνεται αξιόπιστη, προσωποποιημένη και πλούσια λειτουργικότητα στη διαχείριση, ανάλυση και παρακολούθηση των χαρτοφυλακίων σε πραγματικό χρόνο, με advisory tools, νέο dashboard, εμφάνιση watch-lists, διαπραγμάτευση (trading), διανομή και διαχείριση εγγράφων, καθώς και notifications προς τους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα αξιοποίησης ιδίου λογοτύπου (white-label) και προσωποποιημένων μηνυμάτων, γεγονός που την καθιστά δυναμικό εργαλείο ψηφιακής επικοινωνίας και marketing.


Η χρήση των mobile apps εξασφαλίζει στις εταιρείες αύξηση της παραγωγικότητας των Υπεύθυνων Διαχείρισης Επενδύσεων, προσφέροντας τόσο στους πελάτες όσο και στους ίδιους, ολοκληρωμένη παρακολούθηση από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τα χαρτοφυλάκια τους με αμεσότητα, ταχύτητα και διαφάνεια.


Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας βασίζεται σε πρότυπα υψηλής ασφάλειας (μεταξύ άλλων, το geo-fencing και lock-on-shake) εξασφαλίζοντας εγγύηση προσωπικών δεδομένων και διαθεσιμότητα της πληροφορίας στη κινητή συσκευή.


Η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πολλαπλές επιλογές, ανάλογα με τη χρήση και τον αριθμό των χρηστών, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων εταιρειών διαχείρισης επενδύσεων ανεξαρτήτως μεγέθους.