Η Intralot έλαβε από την ΕΕΔΕ τιμητική διάκριση για τη «Συνέπεια Επιδίωξης της Αριστείας», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αριστεία 2014».


aristeia 2014Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου 2014, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου. Η ΕΕΔΕ αποφάσισε να βραβεύσει την INTRALOT για τη δέσμευσή της στην επιχειρηματική αριστεία και για την διαρκή και επιτυχημένη συμμετοχή της στο θεσμό των Πιστοποιήσεων.


Η INTRALOT κατέχει από το 2011 τη σημαντική διάκριση “Recognised for Excellence (R4E) in Europe – 5 Stars” από το European Foundation for Quality Management (EFQM), χάρη στην υψηλή ποιότητα με την οποία προσεγγίζει την επιχειρησιακή λειτουργία της, την ικανότητά της να καινοτομεί και τη δέσμευσή της να παρέχει άριστες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες της. H εταιρεία απέσπασε την πρώτη διάκριση από την ΕΕΔΕ, “Committed to Excellence”, το 2007 και συνεχίζει με αδιάλειπτη συνέπεια να επιδιώκει την αριστεία.


Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, Chief Technology Officer του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η σημερινή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΕ. Η προσήλωσή μας στην αριστεία, την ποιότητα και την καινοτομία αποτελούν τη βάση της λειτουργίας της INTRALOΤ. Η προσπάθειά μας για διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας έχουν ως στόχο την αριστεία και σε αυτήν οφείλεται η επιτυχημένη διεθνή εξάπλωση της εταιρείας.”