Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η εκδήλωση της Fortinet “Fast and Secure”.


fortinet eventΣυνεργάτες αλλά και πελάτες της εταιρείας ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις της στον τομέα της δικτυακής ασφάλειας. Η εκδήλωση εστίασε στις λύσεις High Performance Network Security, ενώ παρουσιάστηκαν και case studies μεγάλων Service Providers και επιχειρήσεων. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι δύο διανομείς της εταιρείας για την Ελλάδα, Ideal Electronics (www.ideal.gr) και LEXIS Πληροφορική A.E. (www.lexis.gr).


Η Αγγελική Φιλιπποπούλου, Regional Sales Manager της Fortinet, αναφέρθηκε στην παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ οι Eli Parnass, Regional Sales Director και Benny Falach, Channel Manager εστίασαν στη στρατηγική της και στα εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλειας, όπως την πολυβραβευμένη σειρά FortiGate (Αccelerated Antivirus Firewall) που περιλαμβάνει νέας γενιάς συστήματα UTM (Unified Threat Management) που εντοπίζουν και εξαλείφουν σε πραγματικό χρόνο και, κάθε είδους απειλή που προέρχεται από e-mails και Web Traffic χωρίς να περιορίζουν την απόδοση του δικτύου, αλλά και το Web Application Firewall (WAF).


Εκ μέρους της εταιρείας Intracom, o Θοδωρής Στεργίου, Security Solutions Product Manager & Cloud Security Officer, παρουσίασε case study με τίτλο «Secure Public and Private Cloud Deployments».
Από την Cyta, o Γιάννης Βλάχος, Προϊστάμενος Τομέα Ανάπτυξης Δικτύου και Πληροφορικής, έκανε αναφορά στο CYTA MVNO (Mobile Virtual Network Operator), στις υπηρεσίες κινητής που παρέχει μέσω των δικών της πόρων και υποδομών, εκτός από το δίκτυο πρόσβασης, για το οποίο γίνεται χρήση υφιστάμενων υποδομών τρίτου παρόχου κινητής. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πελάτες και συνεργάτες από μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.