Η σειρά EB-Z11000 χαρίζει εικόνες εξαιρετικής φωτεινότητας στους βιντεοπροβολείς που προορίζονται για μόνιμη εγκατάσταση.


z11000_01Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας γκάμας 11 βιντεοπροβολέων που ενισχύουν την ήδη σημαντική θέση της στην αγορά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης. Ιδανικοί για μεγάλες αίθουσες και αμφιθέατρα συνεδριάσεων με χωρητικότητα άνω των 60 ατόμων, οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-Z11000 περιλαμβάνουν και τους πρώτους προβολείς που κυκλοφορεί η Epson με ανάλυση WUXGA 10.000 lumen.


Παρότι έχουν σχεδιαστεί κυρίως για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-Z11000 είναι κατάλληλοι και για την αγορά της ενοικίασης βιντεοπροβολέων αλλά και για πελάτες που αναζητούν μια λύση ψηφιακής σήμανσης. Όλοι οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-Z11000 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κατακόρυφο προσανατολισμό, ο οποίος είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.


Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δήλωσε: «Με τη σειρά EB-Z11000, η Epson ενίσχυσε τη θέση της στην αγορά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης. Σχεδιασμένοι να καλύπτουν πολλές εφαρμογές, από αίθουσες συνεδριάσεων μεγάλων επιχειρήσεων και αμφιθέατρα πανεπιστημίων έως μουσεία και κέντρα συνεδριάσεων, αυτοί οι βιντεοπροβολείς 3LCD με εξαιρετικά προσιτή τιμή, είναι ιδανικοί για χρήση σε οποιοδήποτε χώρο απαιτεί την προβολή λεπτομερών, φωτεινών εικόνων σε διάφορες συνθήκες φωτισμού».


Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με τις ευέλικτες λειτουργίες, όλοι οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-Z11000 χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία 3LCD της Epson, για να προσφέρουν μοναδική φωτεινότητα και προσιτή τιμή ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν φωτεινή προβολή με ζωντανά χρώματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ακόμη και στο φως της ημέρας. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα panel 3LCD εξασφαλίζουν εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού.


Παρέχεται ευελιξία που αφορά τόσο τον τύπο εγκατάστασης όσο και τους χώρους προβολής χάρη στη χρήση του νέου αποκλειστικού φακού ειδικά για προβολές από εξαιρετικά μικρή απόσταση. Καθώς παρέχει τη δυνατότητα να προβάλλονται εικόνες μεγάλου μεγέθους ακόμη και όταν ο βιντεοπροβολέας έχει τοποθετηθεί πολύ πιο κοντά στην οθόνη, ο προαιρετικός φακός LU02 καθιστά τους βιντεοπροβολείς της σειράς EB-Z11000 ιδανικούς για χρήση σε περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Ο μοναδικός λόγος εμβέλειας 0,64-0,77:1 είναι και ο λόγος για τον οποίο η σειρά EB-Z11000 θα λύσει πολλά προβλήματα που αφορούν συγκεκριμένες ανάγκες εγκατάστασης. Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με υπάρχοντες προαιρετικούς φακούς της Epson.


Η ευελιξία που χαρίζει αυτή η σειρά βιντεοπροβολέων δεν σταματά εδώ: όλα τα μοντέλα διαθέτουν τη δυνατότητα εγκατάστασης 360 μοιρών και ευρεία περιοχή μετατόπισης φακού για μεγαλύτερη ευελιξία στη θέση εγκατάστασης. Στις δυνατότητες διασύνδεσης περιλαμβάνεται η διασύνδεση Wi-Fi και HDBaseT με δυνατότητα σύνδεσης έως πέντε πηγών εισόδου με ένα μόνο καλώδιο ενώ οι επιλογές βαθμονόμησης είναι τα μοτίβα δοκιμής, η τεχνολογία Super Resolution που έχει αναπτυχθεί από την Epson για την απόδοση περισσότερων λεπτομερειών καθώς και η τεχνολογία ανάμειξης ακμών (edge blending) που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοποθέτησης πολλών προβολέων σε στοίβα.


Τα 11 μοντέλα της σειράς EB-Z11000 διατίθενται σε λευκό ή μαύρο χρώμα.


Η σειρά EB-Z11000 αποτελείται από πέντε βιντεοπροβολείς με ανάλυση WUXGA. Οι τέσσερις από αυτούς διαθέτουν είσοδο SDI για τα μεγάλα σήματα HD καθώς και τεχνολογία παρεμβολής καρέ που προσφέρει περισσότερη ομαλότητα στις κινούμενες εικόνες. Με φωτεινότητα στα 10.000 ο EB-Z10000U σε λευκό χρώμα και ο EB-Z10005U σε μαύρο χρώμα είναι οι πιο φωτεινοί βιντεοπροβολείς με ανάλυση WUXGA που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ από την Epson. Ο EB-Z9870U σε λευκό χρώμα και ο EB-Z9875U σε μαύρο χρώμα διαθέτουν ανάλυση WUXGA και φωτεινότητα 8.700 lumen ενώ ο EB-Z9750U διαθέτει επίσης ανάλυση WUXGA και φωτεινότητα 7.500 lumen.


Επιπρόσθετα, η σειρά EB-Z10000 περιλαμβάνει τρεις προβολείς σε λευκό χρώμα με ανάλυση WXGA, τον EB-Z11000W (11.000 lumen), τον EB-Z9900W (9.200 lumen) και τον EB-Z9800W (8.300 lumen). Ο EB-Z11000 σε λευκό χρώμα και ο EB-Z11005 σε μαύρο χρώμα έχουν ανάλυση XGA και φωτεινότητα 11.000 lumen και ο EB-Z9870 διαθέτει ανάλυση XGA και φωτεινότητα 8.700 lumen.


Βασικά χαρακτηριστικά:
• Φωτεινότητα έως 11.000 lumen
• Ανάλυση έως WUXGA
• Τεχνολογία 3LCD
• Λειτουργία κατακόρυφης διάταξης
• Ο μοναδικός φακός LU02 για λόγο εμβέλειας 0,64-0,77:1
• Δυνατότητα διασύνδεσης HDBaseT και Wi-Fi
• Είσοδος SDI σε τέσσερα μοντέλα
• Λειτουργία Super Resolution της Epson
• Παρεμβολή καρέ στα μοντέλα WUXGA
• Λειτουργίες διόρθωσης σημείου και τόξου για ανομοιόμορφες οθόνες
• Συμβατότητα με τους υπάρχοντες προαιρετικούς φακούς της Epson