Τη διάθεση του πρώτου Android Smartphone Bitmore, με 5” IPS οθόνη και Dual SIM, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.


unnamedΤα προϊόντα Bitmore, αποτελούν την πρόταση της Info Quest Technologies, προς όλους όσοι αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, με σύγχρονο design και άμεση υποστήριξη και πάνω απ’ όλα στη σωστή τιμή. Ήδη στα τρία χρόνια παρουσίας τους στην αγορά, τα Bitmore – με αιχμή του δόρατος τα Android και Windows Tablets – έχουν κερδίσει σε σημαντικό βαθμό τις προτιμήσεις των καταναλωτών.


Το νέο Bitmore Smartphone SP521Q, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πρόκειται για ένα μοντέρνο τηλέφωνο, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, ποιοτική κατασκευή και ασυναγώνιστη τιμή. Διαθέτει οθόνη 5” τεχνολογίας IPS για εξαιρετικά χρώματα και απόκριση, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, Android 4.2 Jelly Bean, 4GB Flash, δύο κάμερες 8 και 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth, υποδοχή για δύο κάρτες SIM, μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.


Το SP521Q, είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, μόλις 136gr, με μοντέρνο μπλε μεταλλικό χρώμα και διατίθεται μαζί με τη θήκη του τύπου book, για να μεταφέρεται εύκολα κάθε και να προστατεύεται σε κάθε τσέπη ή τσάντα, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής για να επικοινωνεί απεριόριστα και να αξιοποιεί τις χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές.


To νέο Βitmore Smartphone SP521Q, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €149.


Για περισσότερες πληροφορίες www.bitmore.gr