Ο Όμιλος Intralot ανακοίνωσε ότι έλαβε το βραβείο “True Leader” από τον Όμιλο ICAP για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.


intralot true leaderΗ INTRALOT διακρίθηκε για την οικονομική της πορεία, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, την κορυφαία θέση που κατέχει στον κλάδο της και το υψηλό ICAP Credit Score και βραβεύτηκε σε ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων και μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.


Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, President Latin America, Western Europe & Africa του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε κατά τη διάρκεια απονομής του βραβείου: “Η βράβευσή μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την ICAP αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και αντικατοπτρίζει την αφοσίωση που επιδεικνύει η INTRALOT στην επιχειρηματική αριστεία. Επιπλέον, το βραβείο αυτό ενισχύει περαιτέρω τις προσπάθειές μας και την επιμονή μας να παρέχουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες και να διασφαλίζουμε την αριστεία προς τους πελάτες μας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως”.


O Όμιλος ICAP είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Ομίλους παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και είναι εγκεκριμένος από την ‘European Securities and Markets Authority – ESMA’, την αρμόδια Ευρωπαϊκή εποπτική αρχή για τα CRAs και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως “Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας” (“Credit Rating Agency” – CRA). Επίσης, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ) στα πλαίσια εφαρμογής των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ.