Η CPI πραγματοποίησε ημερίδα ΟΚΙ Partner στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, η οποία και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.


oki-printing-solutions-logoΣτόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση του δικτύου των ΟΚΙ Partner της Βορείου Ελλάδος αναφορικά με τις εξελίξεις της αγοράς, καθώς και τα νέα μοντέλα της ΟΚΙ. Συζητήθηκαν οι κυριότερες εκτυπωτικές τάσεις, ενώ παρουσιάστηκαν και οι νέες σειρές παραγωγικών MFP της ΟΚΙ, MB700 και MC700. Την εμπορική παρουσίαση ακολούθησε τεχνική εκπαίδευση όπου αναλύθηκαν τα σημαντικότερα τεχνικά ζητήματα της κατηγορίας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι συνεργάτες που ξεχώρισαν στον τομέα των πωλήσεων και του marketing.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν 62 συνεργάτες από 44 εταιρείες της Βορείου Ελλάδος.


Τα μέλη του δικτύου των ΟΚΙ Partner απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και εργαλεία από τη CPI, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχεται τεχνογνωσία και αποκλειστική πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις λύσεις εκτύπωσης της ΟΚΙ.


Η CPI, ως επίσημος διανομέας εκτυπωτικών συσκευών της ΟΚΙ παρέχει αξιόπιστες και ανταγωνιστικές προτάσεις και επενδύει στο δίκτυο των συνεργατών της.