H SUPERFOODS ανακοίνωσε ότι δικαιώνεται, δίνοντας τέλος στις παραπλανητικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις με το όνομά της.


superfoodsΗ εταιρεία Superfoods ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με την υπ’αρ. με Α.Π. 721/2012 απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, διεγράφη το όνομα χώρου (domain name) www.super-foods.gr από τον μέχρι πρότινος φορέα του και μεταβιβάσθηκε στον κ. Ιωάννη Λιακόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Astra Medical Hellas Superfoods Ε.Π.Ε. και ήδη κάτοχο και δικαιούχο τόσο του εθνικού εμπορικού σήματος SUPERFOODS, όσο και του κοινοτικού SUPERFOODS NATURE’S BEST SELLERS αλλά και του ονόματος χώρου (domain name) www.superfoods.gr


Η δικαστική αυτή απόφαση-σταθμός, δίνει τέλος στην παραπλάνηση με domain παραφυάδες και αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Με την απόφαση αυτή αναγνωρίζεται εκ νέου ότι η εταιρεία Superfoods είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος του εμπορικού σήματος SUPERFOODS και μπαίνει επιτέλους φραγμός στην καπηλεία του εμπορικού σήματος από μη δικαιούχους, καθώς και στην παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού από τη χρήση παραπλήσιων ονομασιών που έχουν ως αποκλειστικό και μόνο σκοπό, την πρόκληση σύγχυσης στους καταναλωτές και την αθέμιτη εκμετάλλευση της εμπορικής φήμης και αξιοπιστίας των προϊόντων και της κυρίαρχης θέσης τους στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.


Η απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς πλέον προστατεύεται τόσο ο κάτοχος του αρχικού domain name, όσο και της αρχικής ιδέας και της μοναδικότητας των προϊόντων του ενώ παύει κάθε παραπλάνηση του καταναλωτή. Η Astra Medical Hellas Superfoods Ε.Π.Ε. θα συνεχίσει τη μάχη υπέρ της μοναδικότητας και της νομιμότητας και στο κομμάτι των key words ενός web-site αλλά και στο κομμάτι των ad words καθώς θεωρεί αθέμιτη την πρακτική που εφαρμόζουν κάποια web-sites να χρησιμοποιούν τα εμπορικά σήματα και το domain name σαν key word ή ad word για να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους.


Η εταιρία, είναι διατεθειμένη να δώσει πληροφορίες και να παρέχει βοήθεια σε όσες εταιρίες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.superfoods.gr/ αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/official.superfoods