Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «The Sims 3» και αφού έχουν μεσολαβήσει αναρίθμητα expansions, επιτέλους έφτασε η στιγμή για κάτι ριζικά νέο!

ts4_dancingEνα ιστορικό franchise, που μεταξύ άλλων ευθύνεται για την ενασχόληση σημαντικής μερίδας του γυναικείου φύλου με το gaming, δεν μπορεί παρά να προκαλεί αίσθηση, όταν υποδέχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά του.
Με σχεδόν 15 χρόνια ιστορίας στην πλάτη, το «The Sims» επανέρχεται, δίνοντας έμφαση στη νοημοσύνη, στα συναισθήματα και στις αντιδράσεις των ψηφιακών πρωταγωνιστών του. Δημιουργήστε, λοιπόν, τους δικούς σας Sims μέσα από το εργαλείο Create a Sim. Πρόκειται για ένα πληρέστατο editor που σας επιτρέπει να τροποποιήστε την εμφάνιση, το στύλ, την προσωπικότητα και τις ικανότητές τους, να ορίστε την καριέρα τους ή ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο περπατάνε!
Οι Sims πλέον δεν είναι άβουλα όντα που ακολουθούν το δείκτη του ποντικιού σας, αλλά νιώθουν και εκφράζουν συναισθήματα, τα οποία καθορίζονται από τις πράξεις σας, από τις πράξεις άλλων Sims, ακόμα και από τα αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι. Τα συναισθήματά σάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πιο πλούσιες ιστορίες με ακόμα περισσότερους τρόπους. Απολαύστε τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές του ιδιότυπου αυτού παιχνιδιού, παρατηρώντας πως εκφράζουν τις μοναδικές τους προσωπικότητες σε κοινωνικές καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Σας θυμίζει reality και ήδη συνειρμικά ακούτε τη φωνή του Ανδρέα Μικρούτσικου; Δεν πέφτετε έξω! Οι developers έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο editor κατασκευής σπιτιών (Build Mode), εισάγοντας παράλληλα το concept των «ζωντανών γειτονιών». Το «The Sims 4» σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά οικόπεδα για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας και να εξερευνήστε πολλές τοπικές δραστηριότητες. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αλληλεπιδράστε με άλλους Sims στη γειτονιά σας, κάντε νέες παρέες στα δημόσια πάρκα και τα διάφορα καταστήματα και βιώστε τον παλμό της περιοχής!
«Παρών» δηλώνει και το social στοιχείο, καθώς μπορείτε να μοιραστείτε και να προσθέσετε περιεχόμενο από το κοινόχρηστο «The Gallery», το οποίο εμπλουτίζεται αδιάκοπα από την πάντα δραστήρια κοινότητα του παιχνιδιού.
Ιντριγκες, μίση, πάθη, αγάπες και έρωτες, οικογενειακή ή εργένικη ζωή, όλα βρίσκουν το Sim που τους ταιριάζει και δημιουργούν έναν συναρπαστικό και ρεαλιστικό κόσμο που σας προκαλεί απλά να τον απολαύσετε και να τον… ζήσετε!

ΣΥΣΤΗΜΑ: PC
ΔΙΑΘΕΣΗ: CD Media

Βαθμολογία
ΓΡΑΦΙΚΑ:8
ΗΧΟΣ:8,5
GAMEPLAY:9,5
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ:9,5
ΣΥΝΟΛΟ:9