Οι πιστοί φίλοι του Xbox θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα συναρπαστικό line-up παιχνιδιών, το οποίο θα περιλαμβάνει τους πιο δυνατούς, αποκλειστικούς τίτλους και τα μεγαλύτερα blockbusters.


xbox one“Forza Motorsport 5 ,” Dead Rising 3”, “Ryse: Son of Rome”, “Call of Duty: Ghosts” και “Battlefield 4” είναι μόνο μερικοί από τους αποκλειστικούς, AAA τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος, καθώς και το “Sunset Overdrive,” το “Forza Horizon 2” και το “Halo: The Master Chief Collection”, το οποίο θα παρέχει πρόσβαση στο πολυαναμενόμενο “Halo 5: Guardians” multiplayer beta.


Ξεκινώντας από €399* κάθε συσκευασία Xbox One θα περιλαμβάνει την κονσόλα— η οποία διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, Blu-ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi — ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο και μια δοκιμαστική συνδρομή για τα νέα μέλη, διάρκειας 14 ημερών, στο Xbox Live Gold.


Επίσης, από σήμερα θα είναι διαθέσιμο και το Xbox One με τον αισθητήρα του Kinect στην τιμή των €499*. Οι fans που θα επιλέξουν αυτή την έκδοση θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, καθώς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας που μόνο το Xbox μπορεί να προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται η δυνατότητα χρήσης των κινήσεων των χεριών, βιομετρικό sign-in, controller paring, βίντεο-κλήσεις μέσω Skype, προσωποποίηση, άμεσο scanning των QR codes, καθώς και άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με το Kinect, σε παιχνίδια όπως το “Kinect Sports Rivals,” το “Dead Rising 3,” και το “Project Spark.”


Στο πλαίσιο της εμπειρίας Xbox One στην Ελλάδα, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε και τα εξής χαρακτηριστικά:


Game DVR/Upload. Με τη δυνατότητα του Game DVR, μπορείτε να αποθανατίσετε και να καταγράψετε τα καλύτερα στιγμιότυπα των παιχνιδιών σας, με το Upload Studio να καθιστά πιο εύκολo να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε με την υπόλοιπη κοινότητα. Έχετε τη δυνατότητα να αποθανατίσετε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του gameplay και στη συνέχεια να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αγαπητοί συνεργάτες,


Εφαρμογές. Με το ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One, Skype, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε video chat και ταυτόχρονα και για πρώτη φορά, group chat με τους φίλους σας, μέσω της τηλεόρασης, με εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Internet Explorer και στο OneDrive, με την τηλεόραση και το παιχνίδι να λειτουργούν σαν ένα. Επίσης, την ώρα που παίζετε, μπορείτε να κάνετε snapping των apps όπως το Twitch, Machinima and IGN.


Τηλεόραση στο Xbox One. Παρακολουθήστε τηλεόραση από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω του Xbox One με τη χρήση HDMI-pass through.


Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να κυκλοφορήσουν μερικοί από τους μεγαλύτερους και πιο δυνατούς τίτλους για το Xbox One στην Ελλάδα, ενώ θα υπάρχει συνεχής εξέλιξη της πλατφόρμας, με την προσθήκη Xbox Live updates τα οποία θα φέρνουν νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά κάθε μήνα.