Ένα από τα πιο δημοφιλή trend στην εποχή των social media που διανύουμε είναι αδιαμφισβήτητα για το 2014 τα selfies.


LG G3Συγκεκριμένα, η Αθήνα, σύμφωνα με ανάλυση κορυφαίας ιστοσελίδας που ασχολείται με τα social media, βρέθηκε στη λίστα με τις 10 «Μητροπόλεις των selfies», δηλαδή των αυτοφωτογραφιών που τραβούν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Πρωτοπορώντας σε αυτό το φαινόμενο της εποχής, η LG Electronics (LG), αλλάζει τα δεδομένα στη λήψη selfie φωτογραφιών με τη νέα λειτουργία του LG G3.


Ακολουθώντας πιστά την εταιρική φιλοσοφία ‘Learning from you’, η LG αφουγκράστηκε για άλλη μία φορά τις ανάγκες των καταναλωτών, ενσωματώνοντας στο LG G3 όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο χρήστης, σε ένα νέο εντυπωσιακό από κάθε άποψη smartphone. Συγκεκριμένα, ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του αποτελεί η μπροστινή κάμερα των 2.1MP, η οποία διαθέτει ακόμα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως λειτουργία φλας, αυξημένες διαστάσεις του αισθητήρα και πιο μεγάλο διάφραγμα για περισσότερο φως και ακόμα πιο καθαρές λήψεις selfies.


Κι όμως, η πρωτοπορία της συσκευής δεν σταματά μόνο στην τεχνολογία της κάμερας, αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα με το νέο και μοναδικό τρόπο που ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μία selfie. Το νέο LG G3 διαθέτει επιπλέον αισθητήρες κίνησης, αλλάζοντας τα δεδομένα και κάνοντας τη διαδικασία της λήψης selfie ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Κρατώντας την παλάμη ανοιχτή μπροστά στην κάμερα του G3 και στη συνέχεια κλείνοντάς την σε γροθιά, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση μετρώντας 3 δευτερόλεπτα μέχρι τη λήψηselfie. . Εύκολα και γρήγορα, ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη, ο χρήστης έχει το χρόνο που χρειάζεται για να ποζάρει και να απολαύσει την πιο καθαρή λήψη #LGG3selfie.


Τέλος, οι φανατικοί των selfies έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία #LGG3selfie περνώντας μια βόλτα από το Athens Metro Mall. Από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 10 Αυγούστου οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το Athens Metro Mall για να γνωρίσουν το νέο LG G3 και το μοναδικό τρόπο λήψης selfie και να ανεβάσουν το δικό τους selfie συμμετέχοντας στην κλήρωση για ένα LG G3!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link:
http://www.lgblog.gr/article/15278/321lets-selfie-sto-athens-metro-mall-kai-neo-lg-g3-mporei-na-ginei-diko-soy